Páry, v nichž je žena starší, jsou často stabilní a spokojené
Ilustrační foto: Pexels

Páry, v nichž je žena starší, jsou často stabilní a spokojené

31. 7. 2023

Starší žena, mladší muž. Partnerský model, který stále budí zvědavost a pozornost. Většinou ženy slyší: jednou tě opustí, najde si mladší. Jde však spíše o mýtus než realitu.

vztahy a sex
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Annamaria Kolářová
Možná jsem velmi konzervativní, ale jakákoliv věková nerovnost mi připadá nepřirozena. Pokud je výrazně starší muž je ve hře touha mladé ženy najít otce,záštitu, stabilitu, zázemí. V první fázi vztahu to platí, ale později se úlohy obracejí a z těchto žen se stávají pečovatelky. V opačném gardu nevyzrali mládí muži, velmi často silně vázáni na matku,si ve starší ženě hledají náhradní matku. Mohou k ní vzhlizet, je o ně všestranně postaráno a mohou zůstat celoživotními dětmi, a to činí tyto vztahy stabilnimi. V pozdějším stadiu se pak tento muž o manželku přirozeně stará jako by se staral o matku.
Zuzana Pivcová
Zde v Týně zemřel loni pan učitel, který byl o 12 let mladší než jeho manželka, také bývalá učitelka. Poznali se jako kolegové a vzali se ve věku 38 a 26 let. Žena dokázala přivést ještě na svět dva chlapce, kteří bezproblémově vystudovali a jeden je dokonce nynějším starostou. Myslím, že v tomto městě je lidé brali jako stabilní pár (věřící) a nikdo jejich soukromí nepitval. Já osobně jsem, zřejmě vzhledem k brzké ztrátě tatínka, zprvu obdivovala výrazně starší muže, s přibývajícím věkem, který jsem ale nijak nepociťovala, mě oslovovali čím dál mladší. A dál už to nebudu rozvádět.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%