Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Moje seniorské radosti: Šepot větru v korunách stromů
10. 7. 2023Často si říkám, kdybych bydlela ve městě, tak bych si ten život jinak vychutnala. Procházky po památkách, kulturní akce, obchůdky, kafíčko a dortíček v kavárně s kamarádkou, no prostě samé radosti, které i zralou seniorku dokážou potěšit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Hart
12.7.2023 20:46
Znovu a znovu jsem si otevřel Váš článek, ale tentokrát jsem se díval jen na ty fotografie. Už to vím! Vy nejste amatérská fotografka, jako většina ostatních, vy jste PROFÍK !!! Jinak to není možné udělat, tak nádherné fotky. Jsou tři věci podle kterých můžete tuto nádheru udělat. Aparát, program, ve kterém fotky upravujete a především Váš cit a umění pro záběr. Opravdu, na ty fotky se mohu dívat dokola. Úžasné!
Helena Přibilová
11.7.2023 20:02
Děkuji za moc hezký článek doplněný nádhernými fotografiemi. Máte vzácný dar zachytit v přírodě i takovou krásu, která mnohým lidem zůstává skryta.
Eliška Murasová
11.7.2023 14:21
Eleno, krásně napsáno i vyfoceno, děkuji za sdílení. Já jsem sice městská, ale do přírody mám kousek. Tak se snažím o symbiózu obojího. Lišku jsem ale ještě nikdy nepotkala....
Zdenka Soukupová
11.7.2023 13:07
Eleno, už nemám, co bych napsala, abych neopisovala. Všechno už tu bylo. Tak snad jen přidávám alespoň stovku hvězdiček....
Elena Valeriánová
11.7.2023 06:03
Myslím, že se sluší poděkovat za Vaše milé komentáře. Takže moc Vám děkuji a přeji nám všem každý den nějakou tu malou radost. Jsem ráda, že Vás moje fotky potěšily.
Zdeněk Hart
10.7.2023 21:56
Jednoduché, lehce napsané a krásné. Jak je vidět, stačí procházka „kolem komína“ a hlavně se umět koukat. Paní Valeriánová vy se tedy umíte nejen koukat, fotit, ale i detailně popsat přírodu tak, že si všechno představuji a vše vidím přesně, jak to píšete. Podle mého názoru je to jeden z nejhezčích článků o přírodě a radosti ze života nás, seniorů. Opravdu se Vám to povedlo. Skvělé!
Alena Vávrová
10.7.2023 21:17
Vše již bylo napsáno! Děkuji za sdílení tvých úžasných ranních chvilek a lovů beze zbraní ♥ .
Jitka Hašková
10.7.2023 21:08
Eleno, díky za krásné povídání. A fotky. Jako bych byla na chvíli v přírodě s tebou.
Eva Mužíková
10.7.2023 19:31
Eleno, marně hledám slova, která by vystihla mé pocity při čtení Tvého vyznání a shlédnutí fotek. Takže krátce - skláním se před Tebou děvče.. Bertice
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA