Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.7.2023 23:04
Hani, také je mi líto tvého krásného pejska. Bohužel naši mazlíčci mají krátký život. Mám kocourka, kterému je 16 let a moc se o něj bojím.
Blanka Lazarová
8.7.2023 15:08
Smutním s vámi. Omluva za 2*. Skočila mi tam reklama.
Hana Rypáčková
8.7.2023 07:53
Hani, to mi je líto, byl to miláček a mazlík...Pamatuji si, jak mi vyskočill na klín a olízal mne. Měla jsem ruku v sádře.. Měl u tebe krásný život.
Ilona Erika Kolář
8.7.2023 06:24
Naprosto soucítīm, vím,jak je to těžké.
Alena Velková
7.7.2023 22:04
Soucítím s vámi. Já to taky vždycky těžce nesu...vždycky těch 10 nebo 12 let uteče a přijde loučení... ale v našem srdci jsou pořád.
Jana Stašková
7.7.2023 20:19
Paní Hanko, měla jsem pejska,kterého mi srazilo auto a řidič ani nezastavil. Bylo to úmyslně, můj Tom byl naučený,že když jelo auto seděl poslušně při krajnici. Asi za půl roku ten samý řidič srazil pejska přímo ve vsi a jeho majitel to viděl. Věděl kdo to udělal a když se řidiče zeptal co mu ten pes udělal,že musel takto zemřít. Řidič mu řekl,že pes nemá na komunikaci co dělat. Je to hrozně smutné, když osamocený člověk přijde o milovaného kamaráda. Je mi to moc líto. Všechno jednou přebolí a Vám zbydou hezké prožitky se svým miláčkem.
Iva Havelková
7.7.2023 19:46
Paní Hanko, je mi to moc líto. Už jsem na druhý břeh doprovodila několik pejsků i kočiček. Bolí to vždycky moc. Přeju Vám, ať můžete na pejska vzpomínat s láskou Já teď musím pozorovat, jak mi odcházím osmiletá kočička a je to utrpení. Takže soucítím a přeju, ať krásné vzpomínky brzy zvítězí nad bolestí, kterou procházíme všichni, je nesdělitelná a velká.
Alena Vávrová
7.7.2023 16:30
Haničko milá, myslím na Tebe moc a soucítím s Tebou. Taky jsem to v minulosti prožila a dlouho se bránila pořídit si jiné potěšeníčko. A teprve nyní, s kocourkem, si uvědomuji, oč jsem se připravila. Až přejde největší smutek, třeba se Ti také poštěstí najít nového společníka. Matýska už nic netrápí a má se dobře v psím nebíčku, byl to šťastný pejsánek ♥ .
Margita Melegova
7.7.2023 15:48
Je mi lito, ze prisel cas louceni, vim jak to boli hladim na dalku.
Dana Puchalská
7.7.2023 14:11
Hani,to je moc smutné.
Načíst starší příspěvky