Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zuzana Pivcová
7.7.2023 14:11
Haničko, jak ráda bych Ti pomohla, vím, jak to bolí a často se místo hezkých vzpomínek vybavují právě ty smutné konce. Nám před současnými "loupežníky" odešly v krátkém čase 3 kočičky a poslední milovaný Čertík, jehož blízký konec se objevil nečekaně a ještě záhy po mém prožitém zemětřesení, mě odrovnal psychicky úplně. Plač, Hani, nic v sobě nepotlačuj, nic si nevyčítej. Možná se najednou setkáš ještě s dalším zvířátkem, s nímž se budete navzájem potřebovat. Nepředhazuj si žádný věk. Jako Hanka Rypáčková nebo Evička Krausová. Uvidíš. Myslím na Tě.
Anna Potůčková
7.7.2023 10:45
Soucítím s Vámi nebot moc dobře vím jaké to je. Nám se včera vykulila z ničeho nic Marilyn ale díky Bohu za chvíli se vzpamatovala. Zřejmě nějaký kolaps z horka. Je jí téměř 13 let a většinu dne prospí. Přeji Vám hodně síly, nějaký čas to bude bolet.
Vladislava Dejmková
7.7.2023 10:42
Je to moc smutné, vypovídej se z toho a smutni jak potřebuješ.
Jan Zelenka
7.7.2023 10:35
Hanko, to je pokaždé smutný příběh. Už jsem to zažil dvakrát. A Britney je už asi také na konci. Něco o Matýskovi napiš, uleví se ti.
Miloslava Richterová
7.7.2023 10:26
Hodně sil při překonání těžké chvíle, kdy odcházejí naši mazlíčci, měl se u Vás dobře čertík roztomilý, se slzami v očích myslím na Vás.
Jana Kollinová
7.7.2023 10:20
Paní Hano, vnímám Váš velký smutek z odchodu milovaného čtyřnohého společníka. Všechno krásné, co jste spolu prožívali můžete prožívat dál ve vzpomínkách a to je dar, který Vám Matýsek ponechal.
Marie Seitlová
7.7.2023 09:59
Smutné je loučení, chápu vás a cítím s vámi. Matýsek je v psím nebi a budete dlouho vzpomínat.
Jana Jurečková
7.7.2023 09:31
Hanko, já vím, jak vám je. Když zmizela moje milovaná kočička, byla jsem smutná 3 měsíce. Pak to trochu polevilo. Musíte si říct, že on spí a neví, že se nevzbudí, mu je dobře....
Soňa Prachfeldová
7.7.2023 08:42
Hanko, bolí mě číst vaši smutnou zprávu. Matýsek už přešel duhový most, těžko se nachází slova. Je to ztráta veliká ve vašem životě, ten jde dál a hodně síly vám.