Moje seniorské radosti: Pády a vzlety
Mexico-City, Zókalo. FOTO: Pixabay

Moje seniorské radosti: Pády a vzlety

20. 7. 2023

Za posledních deset měsíců to se mnou šlo pěkně z kopce. To byl tedy sešup! Kouřila jsem jako fabrika, chlastala první ligu a n jen kafe, vzhled mi byl ukradenej, stejně tak tělocvik a hygiena. Manžel radši spával s Profesorem, naším chytrým psiskem.

aktivní senioři cestování Letní soutěž 2023
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Výborný text, velmi barvité a různorodé zpracování. Máte vypravěčský i reportážní styl. Zdravím mm
VANDA Blaškovič
Paní Ivano, jste fakt výborná, řekla bych nejlepší!
Soňa Prachfeldová
Nádhera, aktivita, cestování, to člověka nakopne a deprese jdou do pryč.
Zuzana Pivcová
Nenásilnou a vtipnou formou jsem od Vás získala řadu netušených informací, za které děkuji.
Helena Přibilová
Paní Výborná, velmi ráda bych si přečetla další z Vašich příspěvků z cest. Já již čtvrtým rokem píši cestovatelské články pro tento portál a uvádím je v rubrice Cestování.
Marie Měchurová
Paní Ivano, klidně do rubriky Cestování.
Ivana Výborná
Mám mnoho takových příspěvků z cest, ale nevím, zdali mohu i další své postřehy posílat do seniorské soutěže MOJE SENIORSKÉ RADOSTI. Myslím, že je přípustný jenom jediný příspěvek. Nevím kam jinam bych mohla své povídání zavěsit.
Marie Měchurová
I já jsem si ráda přečetla Váš článek. Rádi cestujeme, ale jen po Evropě, tak daleko už se ne podíváme. Těším se na další Vaše cestování...
Daniela Řeřichová
Paní Výborná, napsala jste výborný článek. Přečetla jsem jedním dechem a spolu s Vámi prožívala setkání s místy spjatými s legendami Frídy Kahló a Diega Rivery. Jejich příběh se mi vryl dávno do srdce. Pište dál, máte výjimečný dar.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%