FOTO: archiv Eleny Valeriánové
Moje svatba: Straka v kuchyni
3. 7. 2023Vdávala jsem se pár dní před svými 21. narozeninami, jako poslední holka ze třídy ze základky. Některé spolužačky byly v té době už dokonce rozvedené.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
24.8.2023 19:08
Eleno, pěkný článek s dobrým koncem. Jste hezký pár s Honzou a moc vám to slušelo ve svatebním.
Irena Mertová
25.7.2023 10:18
Tak takovou svatební příhodu jsem ještě neslyšela :-) . Hlavně ale, že vám to spolu vyšlo!
Helenka Vambleki
4.7.2023 12:13
Zloději byli, zloději jsou a zloději budou. Jen každý okradený nemá to štěstí, že se mu ukradená věc vrátí. Tys to štěstí měla a ještě větší štěstí jsi měla při výběru manžela! Tak ať vám to spolu ještě dlouho klape!!!
Soňa Prachfeldová
4.7.2023 09:03
Neuvěřitelná náhoda po letech, nebo ne? Konec konců, štěstí nevězí ve zlatě, ale v lidech, jste toho pravdivým příkladem Elenko. Tak do další padesátky zdraví, lásku, štěstí a pozor na straky :-)
Zdenka Koldová
3.7.2023 22:03
Zdravím.....mě se při čtení příspěvku vybavila vzpomínka na mou svatbu před 63 lety,měli jsme malou svatbu s hostinou doma.Než jsme se vrátili z obřadu,tak nám někdo z místních obyvatel ukradl z trouby celý pekáč usmažených řízků,které měly být podávány s bramborovým salátem,čím se to nahradilo si nepamatuji,neb svatba to byla skromná z důvodu nedostatku peněz.Bylo to na malé vesnici,kde při každé svatbě bylo mnoho nezvaných "čumilů".
Jitka Hašková
3.7.2023 18:58
To je dobře, že jsi usvědčila straku a máš svůj prstýnek zpátky. Myslím, že podobných příběhů je více.
Jana Jurečková
3.7.2023 18:20
Já měla svatby dvě a na té první jsme dali dorty a cukroví do chladného sklepa. Jenže personál hospody se postaral o ostudu. Téměř polovina z té nádhery se ztratila. Nedělali jsme žádný poprask, ale bylo nám z toho smutno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA