Moje svatba: Straka v kuchyni
FOTO: archiv Eleny Valeriánové

Moje svatba: Straka v kuchyni

3. 7. 2023

Vdávala jsem se pár dní před svými 21. narozeninami, jako poslední holka ze třídy ze základky. Některé spolužačky byly v té době už dokonce rozvedené.

Letní soutěž 2023 Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 41 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Michalicová
Tak takovou svatbu jsem neměla :-) To se hned tak nepoštěstí.
Hana Polednová
Eleno, pěkný článek s dobrým koncem. Jste hezký pár s Honzou a moc vám to slušelo ve svatebním.
Irena Mertová
Tak takovou svatební příhodu jsem ještě neslyšela :-) . Hlavně ale, že vám to spolu vyšlo!
Dana Puchalská
Bezesporu zajímavé vyřešení záhady ztraceného prstýnku.
Helenka Vambleki
Zloději byli, zloději jsou a zloději budou. Jen každý okradený nemá to štěstí, že se mu ukradená věc vrátí. Tys to štěstí měla a ještě větší štěstí jsi měla při výběru manžela! Tak ať vám to spolu ještě dlouho klape!!!
Soňa Prachfeldová
Neuvěřitelná náhoda po letech, nebo ne? Konec konců, štěstí nevězí ve zlatě, ale v lidech, jste toho pravdivým příkladem Elenko. Tak do další padesátky zdraví, lásku, štěstí a pozor na straky :-)
Eva Mužíková
Tak to je opravdu nečekané rozuzlení. Na fotkách Ti to mooooc sluší.
Zdenka Koldová
Zdravím.....mě se při čtení příspěvku vybavila vzpomínka na mou svatbu před 63 lety,měli jsme malou svatbu s hostinou doma.Než jsme se vrátili z obřadu,tak nám někdo z místních obyvatel ukradl z trouby celý pekáč usmažených řízků,které měly být podávány s bramborovým salátem,čím se to nahradilo si nepamatuji,neb svatba to byla skromná z důvodu nedostatku peněz.Bylo to na malé vesnici,kde při každé svatbě bylo mnoho nezvaných "čumilů".
Jitka Hašková
To je dobře, že jsi usvědčila straku a máš svůj prstýnek zpátky. Myslím, že podobných příběhů je více.
Jana Jurečková
Já měla svatby dvě a na té první jsme dali dorty a cukroví do chladného sklepa. Jenže personál hospody se postaral o ostudu. Téměř polovina z té nádhery se ztratila. Nedělali jsme žádný poprask, ale bylo nám z toho smutno.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%