Na vrcholu. Pojem, pod nímž si každý představuje něco jiného
Ilustrační foto: Pexels

Na vrcholu. Pojem, pod nímž si každý představuje něco jiného

18. 7. 2023

Sedm let je ideální na učení jazyků, pětadvacet na rekordy ve sportu, třicet na kariéru ve vědě. V šedesáti přichází spokojenost, v osmdesáti psychická pohoda. Žebříčků srovnávajících obory a věk, kdy jsme na vrcholu sil, je mnoho. Některé jsou zajímavé, jiné nesmyslné.

životní postoj životní styl životní úroveň
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
No tak v osmdesáti vyhrát sprint na 100 m asi né,ale kniha se dnes může napsat v jakémkoliv věku,jen když je o čem psát, a taky si ji každý může vydat,má-li na to. Já se projedu na inlajnech,dokud se udržím na nohách,tak si jedu a na to,kolik mi je,nehledím.
Olga Škopánová
Myslím, že na bungee jumping už stará jsem, stejně jako na nošení minisukní či paření až do rána.
Jitka Caklová
Literární svět je "parketa na které jsem nikdy netančila" a je mi na hony vzdálený. Ale "když mi bylo 42 let", byla jsem na tomto recitálu https://www.youtube.com/watch?v=jwjxr_IXbMw a tam jsem pochopila, že vůbec nevím, že jsem žila. Dnes je mi o 32 let víc a vím že žiji. Jsem stále před vrcholem, neboť tento pomyslný vrchol pro mě znamená už jen sešup-smrt. Takže ..............
Jiří Dostal
:-) Vrcholem života je vědět jak ho žít, takže: "Jáchyme, hoď ho do stroje!" :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%