Ilustrační foto: Pexels
Na vrcholu. Pojem, pod nímž si každý představuje něco jiného
18. 7. 2023Sedm let je ideální na učení jazyků, pětadvacet na rekordy ve sportu, třicet na kariéru ve vědě. V šedesáti přichází spokojenost, v osmdesáti psychická pohoda. Žebříčků srovnávajících obory a věk, kdy jsme na vrcholu sil, je mnoho. Některé jsou zajímavé, jiné nesmyslné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
19.7.2023 16:07
No tak v osmdesáti vyhrát sprint na 100 m asi né,ale kniha se dnes může napsat v jakémkoliv věku,jen když je o čem psát, a taky si ji každý může vydat,má-li na to. Já se projedu na inlajnech,dokud se udržím na nohách,tak si jedu a na to,kolik mi je,nehledím.
Olga Škopánová
19.7.2023 10:35
Myslím, že na bungee jumping už stará jsem, stejně jako na nošení minisukní či paření až do rána.
Jitka Caklová
19.7.2023 07:19
Literární svět je "parketa na které jsem nikdy netančila" a je mi na hony vzdálený. Ale "když mi bylo 42 let", byla jsem na tomto recitálu https://www.youtube.com/watch?v=jwjxr_IXbMw a tam jsem pochopila, že vůbec nevím, že jsem žila. Dnes je mi o 32 let víc a vím že žiji. Jsem stále před vrcholem, neboť tento pomyslný vrchol pro mě znamená už jen sešup-smrt. Takže ..............
Jiří Dostal
19.7.2023 03:23
:-) Vrcholem života je vědět jak ho žít, takže: "Jáchyme, hoď ho do stroje!" :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA