Ilustrační foto: Pexels a Ingimage
Jen je nechte, ať se kroutí. Přirozenost je totiž v módě
17. 7. 2023Nefoukat, nenatahovat, nežehlit, neuhlazovat. To jsou nejsympatičtější vlasové trendy současnosti. Zejména pro majitelky řídkých, jemných vlasů je to dobrá zpráva. Nač je trápit, když mohou přirozeně růst a sílit?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
18.7.2023 07:51
Mám to štěstí, že patřím k dámám, které i v pozdním (hezké slovo :-)) věku, mají vlasy pevné husté a ještě k tomu vlnité. K dnešnímu střihu mi pomohl uměle vyvolaný covid, neboť než abych se nechala testovat, nebo nedej Bože očkovat, to jsem raději nešla ke kadeřnici a krásně se mi to zúročilo :-) Zrovna nedávno mi jeden gentleman řekl, že vypadám jak Ježíšek :-) :-)
Vladislava Dejmková
17.7.2023 15:52
Na to jsem přišla dost brzy, že se svými vlnitými vlasy nemusím nic dělat. Jen dobře umýt, pročísnout a nechat přirozeně uschnout. Tak je jim nejlépe.
Jana Šenbergerová
17.7.2023 14:24
Právě řeším, co s nimi. Dělají si, co chtějí, a protože to dělám také, nechám jim svobodu. Tu mám také ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA