Šmejdi dvakrát podvedli chytrou seniorku
FOTO: Helena Vambleki Červenková

Šmejdi dvakrát podvedli chytrou seniorku

4. 7. 2023

Moje osmdesátiletá sousedka, pro tento příběh ji pojmenuji Libuše Smrčková, je sečtělá vzdělaná ženská. Ve svém věku ovládá velice dobře chytrý telefon i internet, Whatsapp, Messenger, Facebook, zkrátka je nejchytřejší z nás, všechno ví a všude byla 3x.

peníze šmejdi
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Taťana Veselá
Nesoudim, pani je mi lito
Wagis Man
Vážně si někdo nechá poslat večeři na bankovní účet? Tomu se mi nechce uvěřit...
Helenka Vambleki
Ano, měla jsem v názvu dát chytrá do uvozovek. Že je chytrá si myslí jen ona sama a ty babičky okolo(v letech trochu 80+ (87, 92...), kterým občas pomůže s něčím, co ony samy nezvládnou. Protože chytrá ženská by se nikdy takhle nachytat nenechala...a s tím souhlasí i ty letité sousedky.
Soňa Prachfeldová
Až neuvěřitelné, jak někdo přestane úplně myslet, kvůli vidině peněz.
Dana Puchalská
Nepřestávám se divit lidské naivitě a hlouposti.
Lenka Kočandrlová
Tohle nepochopím. Nikdo není tak hodný,že by někomu chtěl jen tak cpát nějaké peníze...V TV jsou tyhle triky vysvětlovány už mnoho let !!! Jenže chytrý - nechytrý člověk,bohužel by rád dostal balík zdarma a ta vidina mu zatemní mysl.Kdyby paní nejdřív své kámošce zavolala a zeptala se jí,co by si byla ušetřila.No a s těmi bitcoiny ,to už je tak vyhlášený podfuk,že se mi chce plakat nad tím ,jak je někdo naivní a hloupý,když se nechá nachytat !!!
Eva Braunová
Chtěla bych se smát,ale je to k pláči.
Hana Šimková
Každý může naletět , to se stává. Podvodníci jsou stále vynalézavější. Ale . že někdo naletí dvakrát i přes varování kamarádky a jejího syna právníka, to už je moc těžko pochopitelné.
Marie Novotná
Vtipné:)
Elena Valeriánová
Ten název článku se přímo bije s jeho obsahem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%