Ilustrační foto: Pixabay
Stejné cesty
30. 6. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
3.7.2023 08:06
Děkuji všem za uklidňující komentáře, ráda přijímám kousek moře od Vandy, životní moudro od Eleny, rozumno od Zuzany a Soně děkuji za naději, i když já sama tam mám velký otazník. Děkuji všem.
Jitka Chodorová
3.7.2023 08:06
Děkuji všem za uklidňující komentáře, ráda přijímám kousek moře od Vandy, životní moudro od Eleny, rozumno od Zuzany a Soně děkuji za naději, i když já sama tam mám velký otazník. Děkuji všem.
Soňa Prachfeldová
3.7.2023 07:04
Jitko milá, život nám přináší od všeho něco. Nemoce přináší těžké dny. Stárnutí má také svoje stíny. Není pak často do zpěvu. Máš hodne děti, nejsi na to sama a pořád pro manžela oporou. Je nádherné, takhle doprovázet ať fyzicky své děti i vnuky, do školy. Přeji vám mnoho zdraví a věřím, že nejmladšího vnoučka doprovodíš poprvé do školy.
Oldřich Veselý
1.7.2023 11:15
Cítím hodně smutku, přeji vám, aby byla hladina vyrovnaná a přicházely radostné pocity. A také vám oběma přeji hodně zdraví ❤
Vladislava Dejmková
30.6.2023 15:10
Ano, čas nezadržitelně běží a člověku je někdy smutno, když si to uvédomí.
Zuzana Pivcová
30.6.2023 14:32
Jituš, je to dojemné, ale věř mi, vzácně krásné, když jste vlastně stále takhle pohromadě a blízko a chodili jste a chodíte "stejnou cestou". Moc děkuji.
Elena Valeriánová
30.6.2023 13:48
Milá Jitko, je v tom článku mnoho smutku mezi řádky. Život nám chystá nejen radosti, ale i starosti. Ty nám usedají na duši a oči se slzami mlží. Žijete s manželem krásný život v kruhu rodiny a máte hezké vzpomínky, které Vás nyní provázejí. Přeji Vám oběma, aby se manžel zase dal dohromady a i v budoucnu jste mohli svoje potomky vyprovázet pohledem cestou do školy. Objímám na dálku.
VANDA Blaškovič
30.6.2023 13:42
Jitko, vždyť je to nedávno, co jsi psala,že se Emmička narodila…a dnes má 1. vysvědčení! Neskutečné…a přitom realita. Máš kolem sebe, Ty i manžel, milující rodinu. Věz, ta energie je léčivá. A já Ti posílám kousek moře. Však víš…
Zdenka Soukupová
30.6.2023 13:00
Jitko, taková "školní cesta" se podaří asi v málokteré rodině. Moc Vám to přeju a doufám, že to všichni bývalí i budoucí školáci ocení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA