Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Letní pábení
1. 7. 2023Když léto zaťuká, honem ven do přírody, podívat se, jaké přichází. Letos léto něžně nezaťukalo, ale okamžitě se ohlásilo vedry a suchem. A když nás pěkně rozpálilo a vysušilo, tak se smilovalo a řeklo si, že tedy zaprší. Ať se země napije, ať se nám vyhladí tváře, ať si všichni zase vydechneme.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
10.7.2023 16:11
Soni, krásná 50 km projížďka. Jsi šikulka a Tvoje články se moc hezky čtou a ty fotky jsou třešničkou na dortu, báječné!
Soňa Prachfeldová
6.7.2023 13:16
Děkuji Evo, však jsem také zmakaná, ne že ne. Blanko díky moc , dojala jsi mě. Hlavně dělej pokroky, ať už brzy vypadneš do světě. ❤️
Blanka Lazarová
5.7.2023 17:07
Soni, moc pěkná chvála přírody. Vždycky mě to hodí do doby chalupaření na Vysočině v dobách, kdy byly naše děti malé. Úplně cítím tu čerstvě posekanou trávu. A ta úvodní fotka - kolo a strom - ta je luxusní. :-) :-) :-)
Eva Krausová
4.7.2023 16:54
Soni, to jste borec 50km. Já dříve s tátou jezdila 30km a bylo to tak akorát. Léta už bohužel nejezdím a chybí mi to. S mamkou jsme jednou ujely cca 70km a na konci už jsme necítily za..k. A to měla mamka 'hapinu" bez přehazovačky. Když jsme na Šumavě prvně zkusily horská kola byly jsme okouzleny lehkostí jízdy do kopce. Hezké léto, suché stezky. :-)
Eva Mužíková
3.7.2023 22:21
Krásné vyprávění, krásné fotky - jako vždy. Soni, ji zkrátka super " baba".
Jitka Hašková
2.7.2023 17:04
jen si Soňo pěkně nadále výletuj a hezky nám o tom piš. Dnes v době mobilů je jednodušší si zavolat pomoc, když je člověk v nesnázích. Ono to "počkej, až budeme mít čas a pojedeme s tebou" většinou končí u slibů. Fandím ti. Bohužel jsem se v dětství neměla možnost naučit se jezdit na kole.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA