Letní pábení
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Letní pábení

1. 7. 2023

Když léto zaťuká, honem ven do přírody, podívat se, jaké přichází. Letos léto něžně nezaťukalo, ale okamžitě se ohlásilo vedry a suchem. A když nás pěkně rozpálilo a vysušilo, tak se smilovalo a řeklo si, že tedy zaprší. Ať se země napije, ať se nám vyhladí tváře, ať si všichni zase vydechneme.

cestování Můj příběh příroda
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Soni, krásná 50 km projížďka. Jsi šikulka a Tvoje články se moc hezky čtou a ty fotky jsou třešničkou na dortu, báječné!
Taťana Veselá
Milé povídání a hezké fotečky :)
Soňa Prachfeldová
Děkuji Evo, však jsem také zmakaná, ne že ne. Blanko díky moc , dojala jsi mě. Hlavně dělej pokroky, ať už brzy vypadneš do světě. ❤️
Blanka Lazarová
Soni, moc pěkná chvála přírody. Vždycky mě to hodí do doby chalupaření na Vysočině v dobách, kdy byly naše děti malé. Úplně cítím tu čerstvě posekanou trávu. A ta úvodní fotka - kolo a strom - ta je luxusní. :-) :-) :-)
Eva Krausová
Soni, to jste borec 50km. Já dříve s tátou jezdila 30km a bylo to tak akorát. Léta už bohužel nejezdím a chybí mi to. S mamkou jsme jednou ujely cca 70km a na konci už jsme necítily za..k. A to měla mamka 'hapinu" bez přehazovačky. Když jsme na Šumavě prvně zkusily horská kola byly jsme okouzleny lehkostí jízdy do kopce. Hezké léto, suché stezky. :-)
Soňa Prachfeldová
Děkuji Evko, Alenko, Jitko za milé komentíky.
Eva Mužíková
Krásné vyprávění, krásné fotky - jako vždy. Soni, ji zkrátka super " baba".
Alena Velková
Soni, líbí se mi tvoje vitalita!
Jitka Hašková
jen si Soňo pěkně nadále výletuj a hezky nám o tom piš. Dnes v době mobilů je jednodušší si zavolat pomoc, když je člověk v nesnázích. Ono to "počkej, až budeme mít čas a pojedeme s tebou" většinou končí u slibů. Fandím ti. Bohužel jsem se v dětství neměla možnost naučit se jezdit na kole.
Soňa Prachfeldová
Děkuji za milé komentíky a za pochvalu kráse ČS.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%