FOTO: Marie Magdalena Klosová
Moje seniorské radosti? Prostě štěstí
24. 6. 2023Radost? To je málo! Štěstí a slzy v očích. Pokorné díky a neuvěřitelná lehkost v krajině srdeční. Až následovně bouchá pomyslné i nefalšované šampaňské. Jak málo dělí radost od zoufalství. Tenká hranice plná úzkosti a naděje najednou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
24.6.2023 12:28
Tento problém moc dobře znám. Před šesti lety jsem byl na operaci bederní páteře. Rozjeté obratle, stlačená mícha. Tři roky jsem byl v pohodě, bohužel, problémy se vrací. Tam ať ty vaše problémy definitivně zmizí.
Jana Kollinová
24.6.2023 10:16
Paní Marie, krásné láskyplné vyznání. Štěstí má nekonečně podob a šťastný ten, kdo štěstí pocítil, vnímá a nalézá i v maličkostech.
Hana Šimková
24.6.2023 09:09
Pani Marie, přeji Vám hodně síly , štěstí a zdraví a hodně dlouhý život.
Svatava Páleníková
24.6.2023 08:57
Četla jsem tu rozhovor s vámi a tehdy mě moc zaujal, jak jste se dokázala poprat s nepřízní osudu a to vás ještě čekala další lapálie. Přeji jen vše dobré.
Soňa Prachfeldová
24.6.2023 08:41
Milá Maglalenko, to je výhra velká, život zase pokračuje. Přeji vám oběma opět dny štěstí, naděje a vše dobré. ❤️
Jitka Caklová
24.6.2023 08:01
Vlastně, celý život je umění o udržení-se rovnováze. Je to nevýslovný pocit pocit štěstí, moci znovu a znovu otevřít oči, znovu a znovu se bez bolesti nadechnout, otevřít dlaň, první bezbolestné kroky na nemocničním pokoji. V těchto chvílích byl pro mě jediným Bohem neurochirurg v nemocnici Na Homolce. Zaklaply dveře a od té chvíle štěstí záviselo opět jen na mně. Ostatně, jako celý život.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA