FOTO: archiv Hany Švejnohové
Všechno nejlepší, tati!
23. 6. 2023Do třetice a naposledy se k tobě obracím touto cestou. Tentokrát, abych ti poněkud neobvyklým způsobem popřála k tvým dnešním narozeninám. Právě dnes, 23. června 2023 bys totiž oslavil rovnou stovku…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
23.6.2023 11:11
Krásné vzpomínání a moc lidské. Odešel Vám brzy, mě tatínek odešel v r.1996 ve svých 75 letech. Ženil se pozdě ,mě bylo při jeho odchodu 37 let. Maminka pak zemřela 10 let za ním.
Daniela Řeřichová
23.6.2023 11:08
Citlivá pocta tatínkovi. I můj by se letos dožil stovky. Byl velmi nadaný, statečný, pracovitý. Máme štěstí, když můžeme s láskou vzpomínat na své rodiče.
Radmila Coufalová
23.6.2023 09:48
Krásné vzpomínání, ale tatínek Vám odešel moc brzy! Ten můj se letos v dubnu dožil 90, ale bohužel "díky" Alzheimerovi už dva roky neví, kdo je. Tak jsem z toho ani neměla radost, jen mi bylo líto, že takové vyjímečné jubileum už vlastně nemůžeme oslavit...
Dana Divišová
23.6.2023 08:43
Hezké vzpomínání. Můj táta by se 9.7. dožil 100 let. Neměl jako váš hezké dětství, v 6 letech mu umřela maminka, vychovávala ho v Nuslích chudá babička, za okupace byl už od r. 1944 v protifašistické buňce, v roce 1945 na barikádách na Smíchově čekali na Rudou armádu a báli se, že Schoner s německou armádou je ještě převálcuje. Jsem ráda, že se nedožil doby. kdy se strhávají pomníky padlých Rusů a jejich velitelů. To, co se dnes děje by nepochopil. Někdy se ,bohužel, historie ohýbá a ti mrtví se neumí bránit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA