Pražská zákoutí: Umělecká zahrada
Umělecká zahrada není turisticky exponovaným cílem. Všechny fotografie: Daniela Řeřichová

Pražská zákoutí: Umělecká zahrada

18. 6. 2023
Praha příroda zahrada
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ilona Ondráčková
Krásné romantické zákoutí, které bych rozhodně poblíž Nuselského mostu nehledala. Děkuji za tip a určitě se brzy do umělecké zahrady vypravím.
Marie Bartošová
Danielo, díky za rozšíření obzorů. Bezvadný příspěvek!
Daniela Řeřichová
Přátelé, vážím si všech vašich vzkazů a moc děkuji. Kolem nás je mnoho krásných míst pro potěchu duše i oka. -)
Alena Tollarová
Něco mi říká, že jsem o této zahradě už někdy slyšela nebo spíš četla. Tvoje reportáž mi ji přiblížila se vším všudy. Je to zajímavé místo.
Dušan Brabec
Uměleckou zahradu jsem navštívil v létě 2021, tedy v době covidového šílení, a byl to skutečný očistec a nádhera. Ještě že jsou mezi námi lidé typu pana Haluzy!!! Jsou to skuteční hrdinové, o který se však massmedia nezmiňují... Bohužel. A díky též Daniele Řeřichové, která zahradu popsala skvěle a doplnění článku množstvím fotografií je dokonalé. Osobně také doporučuji všem Uměleckou zahradu na Praze 4 navštívit!
Alena Velková
Díky za novou a zajímavou informaci.
Vladislava Dejmková
Je to kouzelné místo! Děkuji za článek a fotografie, obojí ho výborně přiblížilo.
Daniela Řeřichová
Přátelé, jsem na cestách, tak až nyní děkuji za milé komentáře. Pan Haluza je vzácný člověk, o to neuvěřitelnější je skutečnost, že mu mnohé instituce hází klacky pod nohy. Pokud se rozhodnete zahradu navštívit, doporučuji využít jeho erudovaného doprovodu.
Lenka Beláňová
Velmi zajímavé a pro mne naprosto neznámé. Pěkný článek je pro mne něco jako pozvánka dokonce i s popisem cesty. Děkuji. :)
Zdenka Soukupová
Danielo, další typ na krásný výlet. Díky. A dík patří i panu Haluzovi. Přeju mu hodně sil a trpělivosti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%