Svatba, a vítězem je...
FOTO: Jana Vargová

Svatba, a vítězem je...

21. 6. 2023

"Vy máte snubní prstýnky?" Kolegyně zbystřila zrak, podívala se z jednoho na druhého a pokračovala ve vyzvídání. "V pondělí jste prstýnky ještě neměli. Vy jste se vzali? Kdy?"

Letní soutěž 2023 svatba vzpomínky
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(4.8 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Pani Vargová, skvělé!! Ráda si přečtu některé vaše předchozí články. Nasadila jste v soutěži vysokou laťku! Nevšední zpracování. Gratuluji! A nějakou fotečku byste nepřidala? Děkuji.
Jana Vargová
Paní Šimková, příběh jsem popsala pozpátku. Jestli máte trpělivost, čtěte odstavce od posledního k prvnímu. :)
Naďa Šarounová
Chápu - od konce k začátku! Je prima se občas podívat na začátek čehokoli. Ať už je to JENOM večeře, nebo odvoz domů, protože prší. Někdy stačí dobré slovo.
Hana Šimková
Tak já nevím, jestli je to stářím, ale já jsem se v tom Vašem povídání ztratila. Tak první proběhla uspěchaná svatba, pak manžel někam zmizel a figuruje nějaký přítel. S jeho otcem jezdíte na zájezdy. Pak přítel opět zmizí, Vy jste přešla do nějaké redakce a čekáte až si |Vás všimne přítel další. Tak svatba byla jenom jedna a ještě úplně nezajímavá. Vysvětlete mi ty pohnutky, protož je vůbec nechápu.
Zdenka Soukupová
Osudu prostě někdy nelze uniknout. Moc hezký svatební příběh. ☼
Eva Kopecká
Retrospektiva... zajímavá.
Miloslava Richterová
Díky za Váš příběh :-)
Jan Zelenka
Pěkný příběh. Trochu jsem musel přemýšlet nad chronologií.
Vladislava Dejmková
Opravdu dobře napsané, žádná vata, má to překvapivý spád. Moc se mi to líbilo.
Daniela Řeřichová
Hezký příběh a navíc originálně sepsaný. Líbí moc. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%