FOTO: Pixabay a Marie Novotná
Moje seniorské radosti: Už zase skáču přes kaluže
13. 6. 2023Tedy přesněji - zase budu skákat přes kaluže. Tělesná schránka, úměrně k věku a postavě člověka, ať chceme nebo ne, chátrá. Tak se stalo, že moje tělo začalo ochabovat, přestávají klouby fungovat tak, jak bych si přála a nezbývalo než vyhledat pomoc.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Taťana Veselá
14.6.2023 06:49
Paní Marie, hodně síly a trpělivosti, ale tu určitě máte :) a to capkání jde rychle možná i proto, že jste tak hezky pozitivně naladěná. Přeji ať vám to šlape ❤
Vladislava Dejmková
14.6.2023 05:35
Maruško, jsi pozitivní člověk, jistě to zvládneš ke své spokojenosti. Držím pěsti.
Helenka Vambleki
14.6.2023 04:15
Maruško, raduji se s tebou z každého dalšího pokroku. Ať tě "nová" kyčel ještě dlouho poslouchá!!!
Marie Seitlová
13.6.2023 22:51
Maruško, přeji ti úspěšnou rehabilitaci, aby skákání přes kaluže byla hračka a brzy přišel i ten taneček.
Soňa Prachfeldová
13.6.2023 20:14
Milá Maruško, vím, jak ti chyběly výlety a cestování. A už máš k nim hezky našlápnuto. Vše chce svůj čas, teď už to bude jen a jen lepší. Tak držím palce, ať rehabilitace proběhne úspěšném a za chvíli budeš skákat, raději ne, obejdi kaluže. Ahoj, moc zdravím. :-)
Marie Novotná
13.6.2023 19:47
Moc děkuji a vážím si každého komentáře. Ano ,denně cvičíme a každý den něco víc. Dnes byly schody navíc,od zítra rotoped a vycházky ven. Zatim neskáču,jen capkám. :-). Tady budu ještě víc než týden a pak uvidíme,kolik ,,toho dám". Těší mne, že vidím denně posun k lepšímu. Nevěřila jsem,že to půjde tak rychle.Díky ,díky,díky.
Anna Potůčková
13.6.2023 19:46
Maruško také pro mě je to velké překvapení. Na setkání jsi se o ničem nezmínila. Moc Ti přeji brzké zhojení ran, zdárnou rehabilitaci která Tě čeká a spoustu různého pohybu bez bolestí. Určitě budeš FIT v brzké době a moc Ti to přeji!
Jarmila Komberec Jakubcová
13.6.2023 19:25
Paní Marie ještě dodám, že při rehabilitaci mi hodně pomohlo cvičení na rotopedu. V rehab. zařízená Beroun jsem na něm mimo jiná cvičení "jezdila" 2x půl. hod. denně. A to už týden po operaci. Mám ho i doma a ortopéd co mi operoval mi za to chválil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA