Všechny fotografie: Ivan Dvořák
Zakládáme zahradu. Jak na to?
7. 6. 2023Není nic jednoduššího než si založit zahradu. Mnohem složitější je do té oplocené parcely něco vysadit. Tedy pokud začínáme na zelené louce, kde nejsou záhony. Máme-li záhony, máme vyhráno.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
7.6.2023 19:17
Já nikdy k zahradě netíhla. Je mi lhostejná. Ale manžel je pravý opak. Ten pěstuje vše. Hlavně zeleninu a já mu aspoň trochu pomáhám. Na dvorku mám nějaké květiny a v oknech muškáty. Ty mám nejraději.
Jana Šenbergerová
7.6.2023 14:52
Zahradu už dlouho nemám, ale hezky se mi četlo o tom, co už nemusím.
Anna Potůčková
7.6.2023 09:37
Tak rady jak založit zahradu tu už máme, tak ještě rady jak založit rodinu. :-)
Jitka Caklová
7.6.2023 08:32
Zahradu jsem zakládala před čtyřiceti lety, když jsme dostavěli dům a tím zmizely haldy písku, cihel, tvárnic........... Dnes bych ji nejraději zrušila, ale je mi líto jen tak zahodit tolik práce, kolik jsem do ní vložila a navíc, stále je pro mě životabudičem ♥♥♥
Miloslava Richterová
7.6.2023 08:18
Možná bych ještě přidala prvotní péči o půdu a nekonečný boj se škůdci, momentálně přemnožení mšic.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA