Téměř čtvrtina Čechů je závislá na tabáku
Ilustrační foto: Pixabay

Téměř čtvrtina Čechů je závislá na tabáku

3. 6. 2023

V populaci České republiky bylo v roce 2022 celkem 24,4 % kuřáků různých druhů tabákových výrobků. Významně přibývá uživatelů elektronických cigaret a nikotinových sáčků.

alkohol kouření zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
nina hor
Ahoj všichni, musím se podělit o svou zkušenost. Kouřila jsem léta a byla jsem závislá na tabáku, dávala jsem i krabičku denně. Rozhodla jsem se ale přestat a začala jsem zkoušet elektronické cigarety. Narazila jsem na jednorázovou e-cigaretu Nick One Original a opravdu mi to usnadnilo život. Nemusím se starat o dobíjení nebo doplňování tekutin, prostě použiju a je to. Teď už skoro nekouřím a cítím, že je to i zdravější. Pro někoho, kdo chce přestat kouřit nebo omezit kouření, je to skvělá volba. Máte s těmito e-cigaretami někdo další zkušenosti? Jak vám to pomohlo? Můžete se podívat na tuto e-cigaretu co mi pomohla zde https://www.enick.cz/c-jednorazova-elektronicka-cigareta-nick-one-original
chova hana
Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3%. V ekonomii nabízím půjčky od 10 000 Kč/EUR do 20 000 000 Kč/EUR. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Můj věřitel je velmi spolehlivý a dochvilný. Pro více informací mě prosím kontaktujte na můj email:- hanachova02@mail.com
Ľubica Šobatová
Môj manžel celý život fajčil a ja som sa vždy na to hnevala, ja som nikdy nefajčila. Zomrel pred 2 rokmi vo veku 83 rokov a po 50 rokoch manželstva. Veľmi, veľmi som ho milovala a veľmi mi chýba. Vždy mi strašne smrdel ten dym z cigarety, ale odkedy zomrel tak mi aj ten dym z cigarety chýba a keď niekoho vidím fajčiť, tak nenápadne prídem bližšie aby som sa toho dymu nadýchala a pritom myslím na manžela. Život je niekedy zvláštny ale krásny.
Zuzana Pivcová
Zrovna včera jsem četla, že u mládeže převažují ty elektronické cigarety, začínají rovnou s nimi, ale nejsou o nic méně nezdravé než cigarety klasické.
Věra Ježková
Kouřit jsem přestala v srpnu 1996 ze dne na den, po několikatýdenní předchozí psychické přípravě. Absťák jsem měla asi 14 dní. Byla to obrovská úleva, konec nepříjemné závislosti.
Jindřich Berka
Závislost je závislost. Škodí to. Jenže nejstarší žena na světě, co loni zemřela si v posteli občas ve vysokém věku zapálila. Já mám jiné závislosti. Ženy jsem již vynechal. Zůstal mi sport, knížky, hltání informaci, kultura, příroda. Jindra

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%