
ILUSTRAČNÍ FOTO: wikimedia.org
Jak vařily naše prababičky: kapr s pikantní nádivkou
29. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
19.12.2015 19:46
Paní Magdalena je u mě na indexu. Takto "zdecimovaný" kapřík by zdecimoval i mě. :-(
Mně by stačil na másle a na cibuli s celerovým salátem. To by byla mňamka! :-)
VANDA Blaškovič
19.12.2015 07:12
Kapřík s nádivkou! Ó, to musí být dobrota, i když dosti pracné. Určitě vyzkouším, láká mne tato zajímavá kombinace chutí. Děkuji, redakce...:)))) Dávám za 5*.....:))
Hana Šorejsová
30.9.2015 08:20
Ryby jíme velmi rádi na všechny způsoby. Když jsme na dovolené tak si to užíváme. Ale ke kaprovi knedlík jsem nikdy nejedla a ani to nezkusím. Rybu jím nejraději samotnou anebo se saláty. Mám moc ráda candáty a pstruhy, všechny ryby jím ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA