Jiří Dvořák
Moje vlastní zkušenosti ze "Seznamky i60"
26. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
28.5.2023 13:22
Na inzerát jsem hledala jen pejska z ütulků. A trvalo to víc než 4 měsíce. Eliška je 15. Pejsek, tedy fenka. Asi člověk musí být trpělivý , partnera bych asi na inzerát nenašla.. Jak by asi ta jiskra přeskočila?
Soňa Prachfeldová
28.5.2023 06:55
Tak upřímně vše napsat, jste člověk, který má odvahu a moc vám přeji, ať se na vás štěstí usměje.
Zdenka Koldová
27.5.2023 23:06
Pane Jiří,zdravím a smekám pomyslný klobouk před Vaším "elaborátem".Sama jsem již téměř roky vdova,ale na seznámení na inzerát bych neměla odvahu.Přeji Vám,aby jste brzy našel spřízněnou duši,která by měla pro Vás pochopení.
Zuzana Pivcová
27.5.2023 14:30
Já bych do takového způsobu seznamování opravdu jít nemohla, protože pro mě by vědomí, že se snažím sehnat..., bylo velmi svazující. Každý jsme jako člověk jiný, u mě to šlo vždy tak, že mě zaujal někdo, od nějž jsem seznámení vůbec neočekávala a ani nechtěla. Ale protože vím, že někteří z portálu svůj pěkný a pevný vztah touto cestou našli, přeji Vám, abyste rozšířil jejich řady (a pejskové našli novou paničku).
Renata Stolařová
27.5.2023 13:41
Hezký článek a krásné básně. Držím palce Vám i pejskům, ať najdete hodnou paní.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.5.2023 08:20
Našla jsem na seznamce svého manžela a trvalo to jen tři měsíce než jsme se našli. Tak vám držím palečky ať se vám to také podaří.
Jana Šenbergerová
26.5.2023 15:27
Pane Dvořáku, já své štěstí na internetu našla a přeji ho i vám. Ať je tak dlouhé, upřímné a poetické jako váš článek.
Alena Velková
26.5.2023 15:12
Z vašeho působení na seznamce jste udělal opravdu zajímavý článek. Trochu mi zatrnulo, že jste se chtěl vzdát pejska, ale naštěstí alespoň toto dobře dopadlo. Ultimáta ve vztahu nechápu. Zvolil jste dobře. Pejsci nikdy nezklamou :-)
Miloslava Richterová
26.5.2023 13:05
Pane Dvořáku, Vaše tvorba je krásná, článek ojedinělý, přeji, aby nezapadl v záplavě dalších a aby ho našly oči, které ho najít mají. Přeji Vám hodně štěstí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA