Tohle všechno se vážně děje?
Všechny fotografie: Oldřich Čepelka

Tohle všechno se vážně děje?

24. 5. 2023

Pamětníci vědí, že zde občas zveřejňuji články s fotkami bizarních míst, nápisů a věcí. Naposledy to ale bylo už dávno, je čas pauzu napravit, a tak si prohlédněte tyto výtvory lidského ducha nebo i přírody.

fotografování Vtipnější vyhrává zábava
Hodnocení:
(5 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
No toto, pobavilo mě to .
Martin Vrba
Pane Čepelko, zábavné. Pokud jezdíte po vlastech českých i na kole, tak jste to byl možná Vy. Kamerový a detekční systém mi ohlásil, že se někdo potuluje kolem naše domu, tak jsem vystoupil na balkon, tam byl pán, který měl zaparkované kolo (na stojánko nožce) kousek os naší brány. V ruce fotoaparát a fotil úplně všech o 106, když si asi všiml, že jsem si vzal také fotoaparát a začal i jeho fotit, tak se o dům přestal zajímat a popošel k nedalekému transformátoru na sloupu a i ten podrobil nekonečnému fotografování ze všech úhlů, dokonce si i pod něj lehl a dělat záběry zespoda. Pak to ale nekončilo, vytáhl si zápisníček a tak si k tomu asi zapsal nějaké poznámky. Když jsem viděl vaše dnešní fotky, tak jsem přemýšlel, co by se mohlo hodit do vaší sbírky a přišel jsem na jedenu jedinou zábavnou situaci. Bydlíme na konci vesnice a když se vracejí vozy v zimě z blízkého lesa, tak se jim už několikrát nepodařilo vytočit zatáčku a skončily v nad bráně z dřevěných prken. Za ta léta jsem jich vyměnil už asi 8 a samořezné šrouby už nechtějí v té železné konstrukci držet, tak jsem to prkno na rychle jen přelepil kobercovou páskou a mám to tam už pěkně dlouho. Čekám až dřevo zlevní a pak uděláme všechno nové. Abych věděl, zda vás mám vyfoceného, taky by mi stačilo napsat, zda máte kolo s "nožkou" pro parkování. Zda jezdíte za fotografiemi i na kole. Přeji vaší aktivitě hodně "úlovků". :) :) :)
Jana Šenbergerová
No není to smutné, když jsou vážné věci k smíchu, nebo veselé, když jsou smutné věci někdy k smíchu?
Jaroslav Vrabec
Knihovna vítězí........
Jana Kollinová
Pane Čepelko, máte skvělý pozorovací talent a smysl pro humor. Děkuji za sdílení humorných postřehů.
Marie Magdalena Klosová
Děkuji za rychlé občerstvení nálady. mm
Jana Jurečková
Pohádková vesnička. Krásná.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pobavila jsem a děkuji.
Jan Zelenka
Pěkný výčet kuriozit!
Lenka Kočandrlová
Zajímavé a nevšední.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%