Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Procházka za uměním
22. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
4.6.2023 17:20
Nadi, my jsme již vícekrát na svých cestách narazili na opravdu hezké fotky pouličních umělců, které se s načmáranými graffiti nedají srovnávat. Třeba ve Varech jsou slušně pomalované veřejné WC. Až zanedlouho pojedeme do města, nafotím a ukáži... Díky za příspěvek :-)
Soňa Prachfeldová
23.5.2023 21:02
Docela se ty šedé plochy prosvětlily. A vypadá to docela zajímavě. Nesnáším čmáranice tam, kde nemají být.
Elena Valeriánová
23.5.2023 18:02
Zajímavá dílka, ten umělec určitě zaslouží pochvalu za to, že to nejsou jen ty nesmyslné čmáranice nebo sprosté obrázky. I graffiti už patří do našeho života a když jsou vyvedeny na "dobrém" místě tak proč ne. A ty vaše na dobrém místě jsou.
Dana Puchalská
23.5.2023 05:59
Nad'o, takové graffiti co vidím u Tvého článku se mi líbí. Aspoň oživí nudnou šeď. U nás je pár hezkých na trafostanicích.
Jana Šenbergerová
22.5.2023 18:32
Jsou místa, kterým graffiti sluší a tvůrci, kteří jimi umí tato místa příjemně oživit. Je spousta ploch, na kterých mi nevadí, spíše naopak, ale také těch, kde nepotěší. Jejich tvůrce docela obdivuji, i když se mi mnohé výtvory nelíbí. Ty uvedené obrazy jsou docela zdařilé.
Jitka Hašková
22.5.2023 13:58
Některé graffiti se mi líbí, ale tyto zrovna moc ne. Z Prahy mám zkušenost, že někde se objeví hezké graffiti, ale za několik dní už je počmárané a vlastně zničené.
Anna Potůčková
22.5.2023 13:50
Já graffiti moc nemusím, nijak mě neoslovuje. Možná je to u mladých jiné, ale toto umění pro mě nic neznamená.
Zuzana Pivcová
22.5.2023 12:15
Viděla jsem také umělecké graffiti, ale snad jen dvakrát, jednou to bylo v Praze u metra Malostranská a podruhé v Mnichově při jízdě vlakem na okraj města. Bylo by fajn, kdyby opravdoví umělci měli pro své dílo vyhrazenou někde plochu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA