i60 PLUS aneb Íčko bez reklam
.

i60 PLUS aneb Íčko bez reklam

19. 5. 2023

Vážení čtenáři, milí Íčkaři,
už dvanáctým rokem provozujeme portál i60.cz, který se stal pro mnohé z vás oblíbeným místem pro zábavu, seberealizaci, poznávání, ale i setkávání a seznamování s novými psavci, cestovateli, fotografy, přáteli…

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Děkuji mnohokrát :-)
Jan Raška
Aničko, Soňo, už by vám to mělo "běhat" bez reklam.
Lenka Kočandrlová
Nějak jsem si reklam nevšimla,neb jsou mi zcela ukradeny a přehlížím je i v TV.
Anna Čípová
Zaplatila jsem na rok přes internetové bankovnictví, ale ne přes bránu. Snad bude vše v pořádku.
Soňa Prachfeldová
Honzo zaplatila jsem dnes na rok, přes internetúčet, přes bránu neplatím Díky.
Marie Seitlová
Tak se mi aktivace podařila. Ale včera v 9.03 mi přišel kód, v 9:05 druhý, přihlášeni proběhlo až s druhým kódem až dnes.
Marie Pudichová
Zdá se, že jsem to zvládla. Tu aktivaci myslím. Teď budu netrpělivě sledovat, jestli to funguje. Asi ano. Píšu na mobilu a sledují noťas. Po reklamě ani slechu ani dechu ◉⁠‿⁠◉
Marie Pudichová
Dostala jsem se k článku teprve dnes, zaplatila na 6 měsíců... Na noťasu mne to nijak neomezovalo, na mobilu to bylo horší, ale nevadilo mi to nějak moc. Ale 60 kč za měsíc, můžu klidně postrádat... Je to půl krabičky cigaret :-)
Jana Vargová
Zaplatila jsem na rok a od včerejška ÚŽASNÉ počtení - bez reklam. Blahořečím nejen nápadu, ale také realizaci. :)
Helenka Vambleki
Maruško Nov. mail přijde do Spamu z adresy i60plus@i60.cz

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%