Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Střípky z Prahy: Cestou na sraz íčka v Srbsku
19. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
19.5.2023 15:13
Blanko, vůbec se nedivím, že jste zatoužila po lůžkovém voze. To bych dnes už asi nezvládla.
Blanka Lazarová
19.5.2023 14:48
Jitko, Vrtbovskou znám, je moc pěkná. A Loreta taky přijde na řadu. Jen na ni musím mít tak 2 hod. času. Je toho tolik, co chci vidět. A proto do Prahy ráda jezdím. Trasy nejsou na km extra dlouhé, prokládám to přesuny MHD. Např. ten první den byl asi 6 km a ten druhý ze dvou částí asi 5 km. To mi maximálně stačí.
Jitka Hašková
19.5.2023 14:19
Blanko, stihla jsi toho v Praze hodně. Příště bych ti doporučila jít dovnitř do Lorety, je úžasně opravená, a do Vrtbovské zahrady - moje milovaná zahrada. Mohu tě tam provést.
Naděžda Špásová
19.5.2023 14:18
Blanko, to jste toho stihla docela dost. Připomnělo mi to dobu, kdy jsem žila v Praze, některá místa taky dobře znám. Fotky jsou moc pěkné.
Alena Vávrová
19.5.2023 14:06
Máš záviděníhodný akční rádius a zřejmě i znalost naší Matičky, já sice jednotlivosti znám, ale takhle to propojit, to bych asi neuměla a možná se i ztratila ;-)). Dík za fotky.
Lenka Beláňová
19.5.2023 14:02
Úžasné ! Musela jsem si přečíst trasu dvakrát, protože u prvního čtení jsem si řekla že jsem asi špatně četla. Ne, ne, ... takže musím pochválit pěkný článek a hlavně tvojí energii a výdrž. :)
Anna Potůčková
19.5.2023 13:18
Krásné fotky Blanko. Asi máš na nohách 7mi mílové boty, kolik toho na výletech stíháš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA