Ilustrační foto: Pexels
Lucie (51 let): O muže jsem pečovala, přesto stále slyším, že jsem zlatokopka
31. 5. 2023Když jsme měli svatbu, bylo mi třicet a Honzovi přes padesát. Rodiče i přátelé říkali, že je bláznovství brát si tak výrazně staršího partnera. Honzovi známí tvrdili, že si ho beru jen kvůli peněz. Byl totiž úspěšný, měl několik firem. Když onemocněl, neštěkl po něm ani pes a pomáhala jsem mu jen já.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
31.5.2023 20:14
Paní Šimková, on ten manžel byl nesvéprávný? Nevěděl, co dělá? Pokud by byl v prvním manželství spokojený, asi by nehledal jinde. Za žádnou nevěrou je jen žena, vždycky u toho musí být dva. Co se týká těch nezletilých dětí - já osobně jsem se své první manželství snažila udržet právě kvůli svým dětem. Pozdě jsem pochopila, jak jim tím ubližuji, dcera sama mi to řekla. Takže tuhle paní neodsuzuji.
Hana Šimková
31.5.2023 18:58
Pani Monca já ze sebou žiji docela dobře a Vy se klidně vyzvracejte když Vám to uleví.
Hana Šimková
31.5.2023 17:38
Pani Křápová vůbec nechápu proč se jí zastáváte. Vám by se líbilo kdyby Vám nějaká zlatokopka odvedla manžela? Asi je to tím, že není dost bohatý. A paní Špásová o Vás to platí také. Od lidí to nemusí být závist, ale docela normální odsouzení.
Lenka Kočandrlová
31.5.2023 17:08
Ještě jsem neslyšela /nečetla,že by si nějaká mladice,krasavice ulakomila na nepříliš pohledného,obtloustlého a postaršího muže,který by byl např. kominíkem, nebo zedníkem, s obyč příjmy. Ony ty prachy a majetek muže o hodně zkrášlí..... a to je pak jiná !
Hana Šimková
31.5.2023 16:08
A pokud si vzala staršího muže, musí počítat s tím, že může brzy zemřít.
Hana Šimková
31.5.2023 16:03
Ano, paní píše že je zabezpečená, žije si krásný život bez starostí. Pokud má čisté svědomí, tak proč si stěžuje ?Nebo jak ji radíte ať se přestěhuje když jí řeči vadí.
Libuše Křapová
31.5.2023 15:38
O manžela jste se starala až do jeho úmrtí. Teď žijte po svém, je to váš život, nemáte povinnost z něho nepřejícím a závistivým skládat účet. Pokud někdo tvrdí, že o hodně mladší partnerky jsou zlatokopky - no a? Mají z toho prospěch oba - ona zabezpečení, on mladou ženu, která se o něj ve stáří postará (v tom funkčním vztahu). Jejich věc, jejich důvody, jejich peníze.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA