FOTO: Z archivu Jitky Haškové
Jitka Hašková: Jóga a buddhismus mi pomáhaly překonávat životní útrapy
25. 5. 2023Její maminka děti mít nechtěla. Jí samotné se děti mít nepodařilo. Nevyšla jí ani dvě manželství. Všechny životní chmury však osmasedmdesátiletá Jitka Hašková dokázala zahnat. Pomáhala jí mimo jiné jóga a buddhistická víra.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
25.5.2023 11:04
Děkuji za milé ohlasy. Vlaďko, studovala jsem od roku 1962, kdy obor vznikl. Správně prováděná hathajóga přináší jednotu těla dechu a mysli. Provedení mnoha náročných ásán je vedejší.
Věra Ježková
25.5.2023 10:41
Hezký, upřímný rozhovor. Na jógu a buddhismus bych neměla trpělivost. Jitko, přeji ti všechno dobré, hodně štěstí. ♥
Naděžda Špásová
25.5.2023 10:13
Jitko, i přes životní peripetie jsi měla a máš zajímavý život. Máš na co vzpomínat, přeji ti ať se ti dobře daří ještě hodně dlouho.
Blanka Lazarová
25.5.2023 08:13
Jitko, jsem ráda, že jsem tě poznala osobně a teď i víc prostřednictvím tohoto rozhovoru. Přeji ti pevné zdraví a hodně sil do tvých aktivit. :-) Honzo, díky. :-)
Libuše Křapová
25.5.2023 08:06
Jitko, můžeš být vzorem pro mladší generaci. Jak se dají zvládnout životní trampoty. A teď ti přeji už hlavně zdraví a zdraví a životní klid.
Alena Tollarová
25.5.2023 07:52
Děkuji za rozhovor s další íčkařkou se zajímavým životním příběhem. A Tobě, Jitko, přeji do dalších let zdraví a ať Tě život pořád baví :)
Vladislava Dejmková
25.5.2023 07:29
Čtu, že jsi studovala na vysoké škole stejný obor ekonomicko-matematické výpočty. Jak odhaduji, tak jen o pár let dřív. Také jsem po studiu dělala programátorku, i když s trochu jiným zaměřením. Přeji hodně zdraví a soustu radosti.
Daniela Řeřichová
25.5.2023 07:17
Děkuji J. Raškovi za zajímavý rozhovor se sympatickou, vzdělanou a vždy elegantní Jitkou Haškovou. Vážím si jejího nadhledu při řešení životních peripetií a přeji jí dobré zdraví a hodně radosti při pěstování mnoha zájmů. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA