Zelená žabka aneb brouk v hlavě
FOTO: Jana Kollinová

Zelená žabka aneb brouk v hlavě

18. 5. 2023

„Poslední dobou mě honí mlsná,“ říkávala babička ve chvílích, kdy si pochutnávala na čerstvě upečeném ovocném koláči, bohatě posypaném sladkou máslovou žmolenkou nebo na zlatavých buchtách s jablkovými povidly.

gastronomie glosa
Hodnocení:
(4.5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Jano, pobavila jsem se. Já si totiž tuhle čokoládu kupuju v Lidlu. Mám ráda mléčnou s lískáčema a nějaká udržitelnost čehokoli je mi v podstatě jedno. Bude mi chutnat dál. Přeji ti dobrou chuť.
Jana Kollinová
Za zmínku stojí i fakt, že výrobky s logem žáby jsou výrazně levnější než ty tradiční a v krátké době se objevily ve všech obchodních řetězcích. Ale co, nechám brouka žít! :-)
Jana Kollinová
Pod čarou. Pro mě je zajímavá i informace: " https://farmersreviewafrica.com/rainforest-alliance.../...Mezinárodní nevládní organizace (NGO), Rainforest Alliance , se pustila do programu popularizace chovu hmyzu jako nového záchranného lana a zdroje příjmů mezi mládeží a ženami v okresech Embu a Kirinyaga v Keni." Jedlý hmyz se využívá jako zdroj proteinu v řadě potravin. Věřím, že s tím nemá "zelená žabička" nic společného a je to jen můj brouk v hlavě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%