A pak jsou ty druhé sny, také důležité a to jsou sny, které se týkají splnění našich tajných přání. Jejich plnění je mnohdy složité a nesplnitelné. Nebudu daleko od pravdy, když si myslím, že i takové sny všichni známe, mně se pár snů splnilo. Hodně jsem si přála, abych měla hodného manžela a zdravé děti, to se splnilo. Splnilo se mi, že jsem přežila ošklivou nemoc a dvakrát jsem byla u moře. A konečně se dostávám k tomu, proč jsem zvolila téma sny.
Zatím se mi plní i to, že mohu ve zdraví navštěvovat místa, která neznám, ale i ta, která už jsem někdy navštívila. Jedním z nich je další dominanta města Ústí n/L a to je Větruše, od které se dá jít k Vaňovským vodopádům. Nechtěli jsme jet nikam daleko, příroda už je krásně barevná a taková nedělní procházka není na škodu. O vodopádech už jsem na íčku také psala, my jsme tentokrát došli jen k Humboldtově vyhlídce. Informace o Větruši, Vaňovských vodopádech a Humboldtově vyhlídce s novou lavičkou a dřevěným panem A. Humboldtem najdete na Wikipedii.
Když jsme vyjížděli z domova, bylo počasí, tak akorát na procházku, ale lehká bunda se snesla. Na Větruši jsme zaparkovali před hotelem, prošli jsme se kolem budovy k lanovce, která jezdí z OC Fórum, zrovna jela dolů i nahoru. U hotelu jsou ještě tenisové kurty a Labyrint. Cesta k vyhlídce vede listnatým lesem, občas jsme potkali návštěvníky, kteří měli stejný nápad jako my. Na vyhlídce byla nová lavice s dřevěným panem Humboldtem a docela dobrá viditelnost. Cestou zpátky se začalo zatahovat, ale bylo to bez deště.
Zvu vás na fotoprocházku na Větruši a Humboldtovu vyhlídku. Třeba to někoho povzbudí a tuto zajímavou dominantu Ústí n/L navštíví. Přeji všem krásné léto a hlavně splnění všech nesplněných snů.