Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Ne vždy se splní
17. 5. 2023Ano, ne vždy se splní, někdy jsme rádi, někdy ne. Jsou to sny, máme je určitě všichni, jsou to sny, které se nám zdají, když spíme. Nevím jak vy, ale já jsem ráda, že to, co se mi občas zdá, se nesplní. Myslím, že nejsem sama.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
4.6.2023 17:17
Nadi, opět krásné fotky, Větruši znám zatím jen díky kamarádkám z fotografií, jednou bych i ráda navštívila osobně. A ta Vyhlídka taky vypadá dobře. Je prima plnit si sny, souhlasím s Tebou.
Blanka Lazarová
18.5.2023 22:03
Naďo, Větruši neznám, musím si to vyhledat na www. Jsou tam krásné výhledy. Tak snad někdy.....
Dana Puchalská
18.5.2023 19:24
Nikdy jsem tam bohužel nebyla. Větruši znám pouze z oken buď auta nebo autobusu.
Soňa Prachfeldová
18.5.2023 17:21
Z Větruše je krásný výhled na Labe, byla jsem tam několikrát, ale lanovkou ne. Moc hezké. Naděnko, kolikrát mám také málo komentářů, co naděláš. Moc hezké.
Miluše Hasenohrlová
18.5.2023 16:18
Nadi, na Větruši jsem nikdy nebyla, protože nemám ráda lanovky. Je mi z té výšky špatně a k tomu ta moje fobie. Ale povídání o snech a krásné fotky jsou velice pěkné..
Marie Ženatová
18.5.2023 07:55
Milá Naďo*, moc děkuji za nádherné přiblížení zajímavých výhledů do krajiny, kterou vůbec neznám ♥
Daniela Řeřichová
17.5.2023 21:15
Naďo, byla jsem jen jednou před mnoha lety a ráda jsem si výlet s tebou nyní zopakovala.
Marcela Pivcová
17.5.2023 20:07
Tuto část Česka bohužel neznám, z projíždějícího vlaku se moc prohlížet nedá, proto děkuji alespoň za Vaše fotky s krásnými výhledy na řeku, město i okolní krajinu.
Marie Měchurová
17.5.2023 19:50
Když jsem Větruši pozorovala z vlaku z druhého břehu, měla jsem přání vyjet si lanovkou nahoru. To se mi vloni splnilo, jen vodopády už jsme nezvládli, protože rychlík měl zrovna ten den 2 hodiny zpoždění. V červnu se tam chystáme znovu a věřím, že to bude i s vodopádem. Moc hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA