Pohled na kostel sv. Ludmily v Tetíně. Všechny fotografie: Daniela Řeřichová
Íčkařské putování po stopách českých králů
16. 5. 2023Přesně po roce od bezvadného srazu na sv. Hostýně jsme se ve dnech 10. - 13. května setkali ve středočeské obci Srbsko, ležící v chráněné krajinné oblasti Český kras.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
19.5.2023 21:00
Danielo, moc hezky jsi popsala své dojmy ze setkání a doplnila je parádními fotkami. Děkuji, že jsem si tak mohla vaše společné zážitky přiblížit.
Jana Šenbergerová
19.5.2023 14:56
Danielo, povedlo se vám přenést skvělou jarní atmosféru a íčkařskou pohodu až do našeho obýváku.
Zuzana Pivcová
19.5.2023 09:27
Krásné putování krásnou krajinou. Vzpomínám na berounské hrnčířské trhy, byl to vždy bezvadný celodenní výlet.
Marie Měchurová
17.5.2023 19:32
Danielo, psala jsem komentář už včera, ale mi to z mobilu nejde odeslat, tak jsem otevřela notebook. Jsem nadšená Tvým krásně zpracovaným příspěvkem.
Anna Potůčková
17.5.2023 13:05
Danielo až ted jsem si udělala čas na přečtení Tvého hezkého článku, a vložených krásných fotografií. Opravdu se setkání zdařilo po všech stránkách. Myslím si, že politika snad nikomu nechyběla, byly při debatách zajímavější témata. Je a bude zase na co vzpomínat a už ted se těším na další setkání. Kam to asi bude? Ve hvězdách je zatím psáno........
Jaroslava Handlová
17.5.2023 13:01
Danielo, hezká vzpomínka na významný sraz, jehož jsem se také ráda zúčastnila a užívala si krásné dny pohody v bezvadné společnosti a překrásném prostředí Českého krasu. Musím Ti poděkovat i za Tvůj zápis do návštěvní knihy ve vlastivědném muzeu ve Sv. Janu pod Skalou, který bude místním nadšencům také připomínat početnou návštěvu nás „íčkařů."
Lenka Beláňová
17.5.2023 08:20
Danielo, hezké fotky , popsané to je tak, jak to bylo a jak na toto setkání budu i vzpomínat. Prostě KRÁSNÉ , děkuji.
Daniela Řeřichová
17.5.2023 06:52
Přátelé, moc děkuji. Vy, kteří jste se zúčastnili, víte, jaká byla prima atmosféra. A vážím si ohlasů vás, kteří jste se z různých důvodů nemohli zúčastnit a radujete se spolu s námi. Nemusíte mít obavy příště přijet. Vždyť každý z nás má nějaké zdravotní problémy a tady nejde o výkony, ale o společné sdílení hezkých chvil. :-)
Eliška Murasová
16.5.2023 22:36
Danielo, úžasně jsi zdokumentovala naše putování, pro mě do té doby neznamými místy. Děkuji :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA