Íčkařské putování po stopách českých králů
Pohled na kostel sv. Ludmily v Tetíně. Všechny fotografie: Daniela Řeřichová

Íčkařské putování po stopách českých králů

16. 5. 2023

Přesně po roce od bezvadného srazu na sv. Hostýně jsme se ve dnech 10. - 13. května setkali ve středočeské obci Srbsko, ležící v chráněné krajinné oblasti Český kras.

aktivní senioři cestování i60.cz
Hodnocení:
(5.1 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Danielo díky Tvým fotkám jsem shlédla i ta místa, která jsem osobně nenavštívila.
Helena Přibilová
Paní Danielo, také já Vám moc děkuji za krásnou dokumentaci. Pro mě i manžela bylo potěšením setkat se s milými tvářemi z "íčka", byť jsme se zúčastnili jen prvního večera. Těšíme se s vámi všemi zase někdy na viděnou.
Jan Zelenka
Měly jste moc hezké setkání a výlety. Určitě si něco podobného s nastávajícím teplem zopakujete. Hodně štěstí ve všem vašem konání. Fotky jsou moc pěkné!
Blanka Lazarová
Danielo, tvoje dokumentace, slovem i obrazem, nemá chybu. Bylo to báječné setkání a putování krajem, který jsem neznala. A díky íčku jsem poznala opět nové tváře. Budu dlouho vzpomínat a zase se těšit na další setkání. Díky vám všem. :-)
Taťana Veselá
Hezké povídání, pěkné výhledy :)
Libuše Křapová
Danielo, díky za krásné zdokumentování :-)
Jitka Hašková
Danielo díky moc za další informace a fotky. I když je článků o setkání několik, každý je zajímavý.
Libuše Heulerová
Dančo, krásné shrnutí!!! Popsané i ofocené!!! Dík!!!
Hana Polednová
Je to moc hezké, vracet se do pěkných vzpomínek na naše setkání. Děkuji Danielko za článek s fotkami, ráda jsem si vše připomněla.
Soňa Prachfeldová
Danielo moc děkuji za obšírné líčení, prožívala jsem vše znovu. Krásné, doprovázené pěknými fotkami.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%