Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Příště si ji koupím
16. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
16.5.2023 13:45
No, Soni, to bych taky byla na nervy, my jsme si známku do Žebráku radši koupili. Jeli jsme po dálnici. Škoda, že jsou setkání během týdne, o víkendu bychom mohli, jinak ne. Ale nikomu jsem určitě nechyběla. Hlavně, že se to vydařilo.
Zdenka Soukupová
16.5.2023 13:39
Soňo, jsi šikulka, že jsi to zvládla i přes nepožadované instrukce od navigace.
Alena Tollarová
16.5.2023 13:21
Díky, Soni, za další pohled na srbecký sraz. Já bych tedy řekla srbský, ale když je přes Berounku srbecká lávka, tak asi je správně srbecký :) Modli se a třeba se ukáže, že jsi jela po neplaceném úseku nebo jsi byla pro kamery neviditelná.
Marie Seitlová
16.5.2023 13:04
Soni, snad žádná pokuta nepřijde, ale hlavně jste domů dobře dojely, plné vzpomínek na krásný sraz.
Taťana Veselá
16.5.2023 12:12
já bez navigace ani ránu :-D nejhorší pro mě je, když se ztratí signál... takže se taky občas projedu po dálnici, aniž bych chtěla a jednou mě z ní doprovázeli zpátky na správný směr i policajti, který jsem si stopla, protože už jsem nevěděla jak dál :-DD ale byli hodní, dovedli mě do Kosmonos a prý tam už to budu znát /tam je blázinec hahaha/
Jana Kollinová
16.5.2023 11:35
Z fotografií je vidět, že jste se měli sluníčkově a troška adrenalinu při zpáteční cestě k tomu určitě patřila.
Anna Potůčková
16.5.2023 09:17
Soni hlavní je, že jste se v pořádku vrátily a pokuta snad žádná nebude. Jinak moc hezké fotky ze super setkání. Kéž je jich ještě mnoho dalších, taková setkání nám dodávají sílu a energii na nějaký čas.
Jitka Hašková
16.5.2023 09:13
Soni, byla to krása, bylo to fajn. Těším se na příští setkání, musím být fit.
Blanka Lazarová
16.5.2023 08:44
Soni, hlavně že jste ve zdraví dojely. Aspoň to bylo trochu vzrůšo a snad tě to nebude nic stát. Výletům zdar a íčku obzvlášť. :-)
Libuše Křapová
16.5.2023 08:42
Soňo, hlavně že jste se v pořádku vrátily :-) k té dálnici - tady u Zlína staví a opravují také, v krátkém úseku vede objížďka i po dálnici, je to oficiální a bez známky. Nemohlo to být v tvém případě také tak?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA