Všechny fotografie: Jan Raška
Jan se seniory ve Svatém Janu pod Skalou
12. 5. 2023Také další den setkání příznivců portálu i60 byl ve znamení turistiky a historie. Tentokrát byla naším cílem malá, ale historickými událostmi a památkami nabitá obec Svatý Jan pod Skalou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Grabiecová
15.5.2023 19:34
Kraj kolem Berounky znám z vlaku.Jezdila jsem na Křivoklát od svých 18 let.Přesto jsem byla uchvácena krásou kolem Berounky z jiné strany.Krása Srbska, S. Jána a Tetína na fotkách mi bude připomínat krásné a milé setkání portálu I 60.Opět jsem mohla společně prožít dny s přáteli.Bylo to nádherné a za to děkuji Honzovi Raškovi.Doufám,že těchto setkání se budu moct zůčastnit ještě několik.Děkuji proto všem íčkařům za nádherné dny!!!!!
Jaroslava Handlová
14.5.2023 21:30
Jako vždy, bylo opět vše báječné, spokojenost po všech stránkách. Honzo, dík za skvěle připravené setkání i za Tvoji vstřícnost a obětavost. Všem pak děkuji za to, že jsme se mohli znovu vidět, pobavit se a příjemně užívat jarní dny v krásné přírodě Českého krasu.
Lenka Kočandrlová
14.5.2023 14:58
To je fajn,že jste si tam všichni užili....Ráda bych se do toho Sv.jana někdy podívala....Můj praprapra předek tam byl duchovním,zemřel v r. 1846.Možná tam má někde hrob....
Hana Polednová
14.5.2023 13:36
Jako poslední už pomalu nemám co říci, vše bylo napsáno. Takže jen velké a upřímné poděkování našemu zlatému Honzovi za perfektní organizování, zábavu i starosti. Počítal a ochraňoval všechny své ovečky a do poslední všechny posbíral po cestě, aby nikdo nikde nezůstal. Na takových setkáních se nemusí nikdy bát ani ti méně pohybliví, vše je perfektně zařízeno odvozem tam i zpět. Moc se těším už dnes na příští setkání se všemi zúčastněnými i všemi, kteří ještě váhají.
Blanka Lazarová
14.5.2023 13:31
Děkuji Honzovi R. za to, že pro nás připravil bezva program v nádherném prostředí a zařídil dokonce i počasí :-) . A naše parta velmi různých lidiček si to dokázala dokonale užít. Však i tyto ohlasy o tom svědčí. A už se těším na další setkání. :-) :-) :-)
Taťana Veselá
14.5.2023 07:13
Zírám, jaký jste měli bohatý program, paráda! A těch našlapaných kilometrů! Jste všichni úžasní ❤ Okolí Svatého Janu jsme kdysi prochodili, je tam božsky...
Helenka Vambleki
13.5.2023 21:48
Moc děkuji za krásné společné chvíle. Všem bych měla prozradit, že můj muž je děsný pecivál a celé roky neopouští Bohumín! Ale jak řeknu o akci íčka, už poněkolikáté jede a rád!!! Trochu jsem měla obavy jestli se svou nechůzí nebudu moc na obtíž, ale všichni se snažili mi jakkoli pomoci a jen mne to utvrdilo, že ani příštího srazu se nemusím obávat. Takže ještě jednou velký dík hlavně Honzovi, že máme na co vzpomínat a čekáme na další sraz a už teď se na něj moc těšíme!
Ludmilka Kalabusová
13.5.2023 21:08
Přeji hezký večer všem účastníkům setkání v Srbsku, perfektně jsme si vše společně užili. Krásné zážitky, nádherná příroda, skvělé ubytování, výborná kuchyně,... sluníčkové počasí, bezva parta. Příjemně unaveni a plní nových dojmů a přátel. Děkuji Honzovi za perfektní výběr a hlavně organizaci. Všechny Vás příjemné lidičky zdravím ? rybářka z Přerova ?
Marie Pudichová
13.5.2023 20:34
Hezký večer všem, asi poslední, ale taky už píšu z domova. Osvěžená voňavou koupelí mohu vzpomínat na uplynulé dny ❤️❤️
Elena Valeriánová
13.5.2023 20:06
Milý Honzo, milí přátelé, moc mě mrzelo, že jsem nemohla být s Vámi, ale tak to život zařídil. Svatý Jan pod Skalou, Berounka, Tetín je sen pro fotografy. U mne zůstane jen snem. Díky za přiblížení krásného setkání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA