Všechny fotografie: Jan Raška
Jan se seniory ve Svatém Janu pod Skalou
12. 5. 2023Také další den setkání příznivců portálu i60 byl ve znamení turistiky a historie. Tentokrát byla naším cílem malá, ale historickými událostmi a památkami nabitá obec Svatý Jan pod Skalou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
13.5.2023 17:27
Bylo to moc hezké a přátelské setkání. Naše bránice dostaly zabrat a stejně tak břicha od smíchu a veselí. A smích je kořením života, tak si jej budu šetřit, aby to koření vydrželo co nejdéle a nejlépe do dalšího Íčkařského setkání!
Olga Štolbová
13.5.2023 15:22
Už několikrát jsem si řekla, že příště už nepojedu, jsem stará, všude bych zdržovala. A hele, neumím držet slovo, zase jsem jela a jsem spokojená, šťastná, nabitá enrgií a nadšená, jaká prima parta se sešla a že k sobě patříme a je nám spolu dobře. Velké díky úplně všem. ♥ ♥ ♥
Libuše Heulerová
13.5.2023 13:37
Bezva setkání s bezva lidičkami. Super organizace...Honza dokázal zařídit i krásný sluníčkový počasí a staral se o nás jako o vlastní ....za to moc,moc..dík! Nechyběly výlety, večerní posezení u vínečka a hlavně hodně smíchu....určitě jsme si prodloužili život. Už se moc těším na další!!
.
Zuzana Pivcová
13.5.2023 12:21
Jsem moc ráda, že se vám tam tak líbilo a že snad v této partě nebyl žádný nespokojenec. Každé setkání, kterého jsem se zúčastnila, bylo fajn a vždy něčím originální, což někomu nemuselo zcela sedět, ale to už tak chodí, když něco chystám, beru na sebe riziko, že nejsme všichni stejní, takže všichni nemohou být nadšeni, tak proč se třeba urážet. Právě tak nemá význam jednotlivá setkání porovnávat, záleží na věku, prostředí, složení účastníků, zkrátka opravdu momentálním dispozicím každého jedince. Budete mít na co a na koho vzpomínat a doufám, že tu přibudou další srazové příspěvky. Přeji vám ten sraz a ať žijí další.
Jitka Caklová
13.5.2023 10:47
Nebyla jsem, ale při této příležitosti jsem zavzpomínala na íčkařské setkání Doksy.
Eliška Murasová
13.5.2023 10:17
Teď s překvapením zjišťuji, že jsem dala 3 *, ale fakt nevím kdy. Naopak ************, velké nadšení, spokojenost, radost. Bolavé nohy, ale tak šťastná....a tolik smíchu
Libuše Křapová
13.5.2023 09:56
Ta Libuše Kolářová je prosím Libuše Křapová. Napřed jsem odeslala nepodepsaný příspěvek, pak honem vysvětlující s podpisem, a mobil si ze mne vystřelil, přejmenoval mne. Ale opravdu to tam bylo moc bezvadné, krásné, rozesmáté, přátelské :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA