Ilustrační foto: Ingimage
Láskyplnost
12. 5. 2023Nezajímá mě, co právě vyvádějí celebrity. Rád pozoruji obyčejné lidi ve svých přirozených pozicích. Co právě dělají, co prožívají, co je trápí, a naopak co je rozesměje. Jejich život je mnohdy zajímavější než důležitých lidí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Černá
2.1.2025 17:54
Souhlasím s vámi, pane Berka. Příběhy lidí kolem nás . Mně vždy fascinuje dvojice velký táta a malé dítě. Velká ruka svírá tu malou...A tam je všechno. Vždycky si potichu říkám, ať jim to vydrží co nejdýl.
Lydie Jakubcová
12.5.2023 17:11
Ano to je nenahraditelny...bohuzel uz nemam NIC a nic se nevrati
pisete nadherne a o zivote dik
Jitka Caklová
12.5.2023 12:20
Paní Evo, to můj manžel říká po návštěvě každého jednoho lékaře ze šesti, ke kterým ho vozím autem a z auta na vozíku. A můžete mi věřit, že je to láska vyčerpávající. Ono se vše jinak vidí z venčí a jinak žije.
Jitka Caklová
12.5.2023 12:10
Láska není jen specifikum dvou lidí, láska když je, tak je všeobjímající a stačí i na umění, být tolerantní k názorům druhých ♥
Eva Kopecká
12.5.2023 12:05
Seděla jsem v čekárně, z ordinace vyšel velmi starý pár, pan na první pohled po operaci oka. Paní beze slov opatrně muži pomohla do kabátu, pozdravili a společně odcházeli. Sehraná dvojka, pomyslela jsem si. Ti umějí spolu i mlčet a rozumějí si. Ke sluchu trpělivě čekajících pacientů se ještě před opuštěním čekárny doneslo jeho polohlasé konstatování...,,Co bych si sám počal, kdybych tě neměl..." A tím bylo řečeno vše.
Jana Jurečková
12.5.2023 12:00
Láskyplné vztahy jsou krásné, dávají smysl života. Moc hezky to vyjadřuje citát Jana Třísky - Když miluješ to, co děláš, nebo když miluješ to, co máš, v tu chvíli máš všechno, co v životě potřebuješ.
Martin Vrba
12.5.2023 11:48
Láska má tisíce podob. Vzpomněl jsem si na souseda, chodil na nějaké infúze, byl vážně nemocen rakovinou a věděl, že už tady dlouho nebude, ke svému zaměstnání dělal ještě učitele v autoškole a na poslední chvíli chtěl naučit řídit i svou manželku na jeho vždy naleštěném autě. Pozoroval jsem ho ze 4. patra paneláku, jak manželce ukazuje, aby vyjela bez problémů z kovových vrat garáže našeho domu, to zvládla jen tak tak, aby pak zadní čist vozu poškrábala o keříky, které lemovaly výjezd na ulici. Nejdříve se chystal za ní vyběhnout a něco jí říct ( že si musí najet více až do ulice a pak prudce zatočit), udělal jen dva rychlejší kroky a pak jen mávnul svou rukou, ve které měl do žíly zavedenou kanylu a kouknul nahoru k nebi a naše pohledy se střetly - já mu místo pozdravu také jen mávnul rukou. Rozuměli jsme si naprosto dokonale a beze slov. Za tři týdny umřel.
Jan Zelenka
12.5.2023 11:03
Jindro, dobře napsáno. Paní Caklová opět perlí stupidním komentářem. její zavilá sebestřednost vše dobré ubíjí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA