FOTO: Jana Vargová a Dana Palečková
Barcelona z výšky
17. 5. 2023Mít tak křídla! Doletěla bych na tamější nejbližší nejvyšší kopec a pomalou spirálovitou křivkou bych plachtila nad úžasnými stavbami Barcelony, španělského města v katalánské oblasti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
23.5.2023 22:55
Moc pěkné a záživné povídání. Taky jsem se tam prošla. Největší zážitek jsem měla v rozestavěné katedrále. Ohromující, beroucí dech. Tam bych se chtěla ještě vrátit. A pak bych si vyjela na všecky skvostné vyhlídky. Ať to stojí, co to stojí ! Děkuji mm
Blanka Lazarová
19.5.2023 15:15
Krásný článek i fotky. Byla jsem, ale velmi krátce a jen 1x. Určitě by Barcelona stála za delší návštěvu. Ale asi už to nebude pravda. Tak alespoň takto virtuálně. Díky.
Zuzana Pivcová
19.5.2023 09:25
Je to krásný "procházkový" článek. Ve Španělsku jsem byla pouze krátce a navíc ještě služebně a v Madridu. Ale i ten se mi líbil, ačkoliv jsem v parku u Královského paláce byla málem okradena.
Jana Vargová
18.5.2023 07:08
Paní Koldová, díky za komentář. Vše, co popisujete, mám také za sebou. Jenže na jeden článek by toho bylo moc, snažím se zážitky rozdělit. Slibuji pokračování. Možná to někoho inspiruje k návštěvě tohoto krásného města.
Dana Puchalská
17.5.2023 21:48
Barcelona je nádherná. Byla jsem tam víckrát a dodnes na tohle úžasné vzpomínám.
Zdenka Koldová
17.5.2023 21:33
Zdravím a děkuji za příspěvek,připoměl mi dobu,kdy jsme s manželem při pobytu u moře na Costa Brava dvakrát absolvovali do Barcelony jednodenní výlety,znovu jsem to v duchu prožívala/už bohužel bez manžela/,jen ještě připomenu úžasný zážitek z tamního vodního světa,kde bylo velké množství různých ryb včetně žraloků.Také se mi velmi líbily noční fontány pod Královským palácem a hudební produkce při nich/např.Vivat Barcelona/,to se mě přímo draly slzy do očí.
Helena Přibilová
17.5.2023 18:29
Děkuji za moc hezký článek o Barceloně. Toto město jsem dosud nenavštívila, neboť se tam obávám velkého náporu turistů. Jezdím raději do klidnějších destinací. Ovšem nevylučuji, že se do Barcelony někdy podívám. Je to bezpochyby velmi zajímavé město.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.5.2023 14:30
Byla jsem v Barceloně před 10 léty na poznávačce, ale bylo příšerné vedro a pak se nám ještě ztratila jedna z účastnic zájezdu. Čekali jsme na ni v autobusu u olym.stadionu asi 6 hodin. Nakonec ji přivezla policie. Pak se nám ještě ztratila 2x, ale to se našla s pomocí delegátky.
Irena Mertová
17.5.2023 13:20
Hezký článek. V Barceloně jsem byla, ale začala mě více zajímat, teprve, když jsem začala číst tajemné Zafónovy příběhy. Škoda, že tak brzy zemřel...
Naděžda Špásová
17.5.2023 12:54
Moc hezké fotky, Barcelona je určitě krásné město. Pro nás trochu z ruky. Já radši moře.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA