Svoboda v Karlových Varech
Všechny fotografie: Jaroslava Handlová

Svoboda v Karlových Varech

11. 5. 2023

Ani ve třetím tisíciletí není všude na Zemi svoboda. Komu byla někdy dříve „přistřižena křídla“, ten si většinou nově nabytou volnost umí považovat. Věřili byste tomu, že svobodu můžete nalézt například v Karlových Varech?

cestování města a obce
Hodnocení:
(5.2 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Jarko, to byla zajímavá akce se zajímavým výsledkem. Ať Ti ta nabytá energie vydrží co nejdéle. A vlastně, teď už víš jak na to, tak si kůru můžeš dát znovu :)
Daniela Řeřichová
Jarko, díky za článek i ústní podání. Ať se Ti v Tvých vysněných KV daří! :-)
Libuše Heulerová
Už to vím!!!
Libuše Heulerová
Jarko, a já dumala proč jsi tak čilá. Zajímavý článek!
Lidmila Nejedlá
Jaruško, díky za článek. Ani nevíš, jak já se tam zase těším! Můj domov.
Jitka Hašková
Ve Varech je krásně. Byla jsem tam kdysi 3x.
Lenka Kočandrlová
Taky jsem četla tuhle výzvu v karlovarských radničních listech.Ovšem pro mne by to stejně nebylo.Kdysi před asi 48 lety jsem měla něco se žlučníkem,byly mi doporučeny prameny. Ty jsme ochutnávaly už jako děti,když jsme chodívaly přes lázeňské centrum.Jakmile jsem to ale měla pít nuceně,prostě mi to nešlo spolknout. jak jsem si to dala do úst,hned to šlo ven. Takže jsem Varačka, mám to rodné město docela ráda,ale prameny jsou pro mne fuj.
Helena Přibilová
Milá Jarko, také já Ti děkuji za velmi zajímavý článek.
Jarmila Komberec Jakubcová
V K.V. jsem byla několikrát na lázeňském pobytu a moc se mi líbilo. Přestala jsem tam pak jezdit k vůli velkému množství ruských turistů. To tam zřejmě už dneska nehrozí. Pak jsem objevila kouzlo Fr.Lázní a jezdím tam už pravidelně třetím rokem. Za pár dní mi čeká 14 dnů a další týden jsem si nechala na září.
Naděžda Špásová
Na KV mám pár vzpomínek. Když jsem byla malá, tak naše vesnice pod ně spadala. Tam jsem dostala své první brýle. No a pak jsem tam týden byla služebně, točili jsme tam film, hrál v něm L. Munzar, byl docela protivný. Film se nakonec nedotočil. Tam se ti, Jarko, určitě dobře žije, tak ať ti to dlouho vydrží.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%