Všechny fotografie: Jaroslava Handlová
Svoboda v Karlových Varech
11. 5. 2023Ani ve třetím tisíciletí není všude na Zemi svoboda. Komu byla někdy dříve „přistřižena křídla“, ten si většinou nově nabytou volnost umí považovat. Věřili byste tomu, že svobodu můžete nalézt například v Karlových Varech?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
16.5.2023 07:37
Jarko, to byla zajímavá akce se zajímavým výsledkem. Ať Ti ta nabytá energie vydrží co nejdéle. A vlastně, teď už víš jak na to, tak si kůru můžeš dát znovu :)
Daniela Řeřichová
13.5.2023 14:06
Jarko, díky za článek i ústní podání. Ať se Ti v Tvých vysněných KV daří! :-)
Lidmila Nejedlá
12.5.2023 08:16
Jaruško, díky za článek. Ani nevíš, jak já se tam zase těším! Můj domov.
Lenka Kočandrlová
11.5.2023 23:03
Taky jsem četla tuhle výzvu v karlovarských radničních listech.Ovšem pro mne by to stejně nebylo.Kdysi před asi 48 lety jsem měla něco se žlučníkem,byly mi doporučeny prameny. Ty jsme ochutnávaly už jako děti,když jsme chodívaly přes lázeňské centrum.Jakmile jsem to ale měla pít nuceně,prostě mi to nešlo spolknout. jak jsem si to dala do úst,hned to šlo ven. Takže jsem Varačka, mám to rodné město docela ráda,ale prameny jsou pro mne fuj.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.5.2023 16:05
V K.V. jsem byla několikrát na lázeňském pobytu a moc se mi líbilo. Přestala jsem tam pak jezdit k vůli velkému množství ruských turistů. To tam zřejmě už dneska nehrozí. Pak jsem objevila kouzlo Fr.Lázní a jezdím tam už pravidelně třetím rokem. Za pár dní mi čeká 14 dnů a další týden jsem si nechala na září.
Naděžda Špásová
11.5.2023 15:30
Na KV mám pár vzpomínek. Když jsem byla malá, tak naše vesnice pod ně spadala. Tam jsem dostala své první brýle. No a pak jsem tam týden byla služebně, točili jsme tam film, hrál v něm L. Munzar, byl docela protivný. Film se nakonec nedotočil. Tam se ti, Jarko, určitě dobře žije, tak ať ti to dlouho vydrží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA