Výlet do Drážďan se jaksi zvrtnul...
Děčínský zámek. Všechny fotografie: Taťana Veselá

Výlet do Drážďan se jaksi zvrtnul...

9. 5. 2023

Je pěkně, tak jsem se rozhodla zajet autem do Děčína a vyrazit pěšky po cyklostezce do Německa. Cyklostezku znám, už jsme po ní s mužem párkrát jeli a měla jsem za to, že si zopakuji výlet, jen namísto kola si vezmu hole. Jak já se mýlila…

Do stovky 2023 turistika
Hodnocení:
(4.8 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Táňo, byl to krásný, i když vlastně neplánovaný výšlap. Moc hezky jsi to popsala. A jak tu čtu ostatní příspěvky, je nás tu takových "zbloudilých" víc. Patřím k nim taky. Ani se neodvažuju pomyslet, jak by to dopadlo, kdyby nás šla celá parta.....
Naděžda Špásová
Taťáno, napsala jste to hezky, fotky jsou hezké. Taky ráda poznávám nová místa, jedno vím ale jistě, nikdy bych nešla sama. Jednak si cestou povídáme a když zabloudíme, tak jsme na to dva. Nechci strašit, ostatně je vás tu víc samachodících, ale v dnešní době bych si to netroufla. A hlavně nemám ráda samomluvu, i když se jí někdy nevyhnu. Přeji vám další hezké výlety.
Alena Velková
Jako bych tam byla já :-))
Marie Měchurová
Táňo, prošla jsem se s Vámi po známých místech. Už 25 let jezdíme do Děčína k dceři, zeťovi a vnoučatům. Ještě jsem se i zasmála.
Zuzana Pivcová
Je to psáno zábavně, s Vaším obvyklým humorem, ale i poučně. Moc se mi to líbilo včetně obrázků.
Miloslava Richterová
Táňo, to je tedy příběh ! ! Hezky napsaný, pěkně doplňuje Tvoje našlapané kilometry. Tak ať se Ti daří a vždycky správným směrem :-)
Libuše Křapová
Taťáno, jak já ti rozumím. Já bych nejspíš došla až do Košic. Reportáž a fotky jsou perfektní :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%