Nepotřební, nemluvní samotáři. Proč muži nebojují se stárnutím jako ženy?
Ilustrační foto: Pexels

Nepotřební, nemluvní samotáři. Proč muži nebojují se stárnutím jako ženy?

12. 5. 2023

Být v této době starý muž není nic moc příjemného. Ženám se dostává spousta informací, rad a výzev, jak s malérem zvaným stárnutí naložit. Ale o pány se společnost tolik nezajímá. Musejí si poradit sami. Výsledky jsou čím dál více zřetelné.

muži životní styl
Hodnocení:
(4.6 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Jó Vando, kde jsou ty časy, kdy jsi mi jako "kamarádce" napsala: "Čerte - Ďáble, napsala jsem básničku, tak až mi ji redakce vydá, tak mi tam něco pěkného písni, ať mám co nejvíc příspěvků." Básnička, na můj vkus, nic moc, ale pochvalný příspěvek, o který jsi mě požádala jsem ti napsala. Koho prosím tě voláš o pomoc naivko? Zřejmě žiješ v iluzi, jak tě všichni milují :-) :-)
VANDA Blaškovič
...:)...:) ta iluze, bohužel, stále trvá.....:)...:) Pomoooooc!...:)
Jitka Caklová
09:01- naprosto výstižný autoportrét :-) *** 08:30 "Zase, když se člověk nepochválí sám... :-)" Samochvála mi nesmrdí, neboť jsem příliš dlouho žila v iluzi, že nebudu dobrá, dokud mi to někdo neřekne. :-)
VANDA Blaškovič
Ale jistě, pane Nebuželský. Jen egocentrista vztahuje vše a neustále na sebe. Fakt je to marné...:) Přeji hezkou sobotu!
Jan Ciprys
Celkem zajimavé čtení v mnoha případech může mít pisatelka pravdu.Bohužel co se mi v článku nelíbilo bylo že stále hovořila v množném čísle.Ženy kritizovaly své muže že zlenivěli a jak se má zachovat samotář.
Antonín Nebuželský
Ještě. Nekomentoval jsem přestřelky mezi paní Jitkou a Martinem, ale ten původní příspěvek, který je k tématu článku.
VANDA Blaškovič
Pomooooc!....:) Jasná ukázka sebestředné hloupoučké osůbky, která má neustálý pocit, že se vše točí kolem ní. Nezralá osůbka. Myslí si, že pro své okolí, tady tedy pro íčkaře, je právě tak zajímavá, krásná, jedinečná, obdivuhodná, nejchytřejší, jako je sama pro sebe…? Má pocit, že je stále kontrolována, hodnocena, nespravedlivě kritizována a napadána, dostatečně neuznávána…. a to si přece nezaslouží, když toho v životě přece tolik zlého zažila…taková osůbka se svou hlavinkou a vyjadřováním není schopná pochopit, proč je pro své okolí směšná. A to už se vůbec netýká životního stylu, i když určitě se zájmem budeme sledovat stoupající výkonnost i třeba v oblasti intelektuální. Ano, ano, odborné kruhy lékařské, zejména psychiatrické by se poměly nad takovýmto materiálem…?Prosím, berte to jako můj úhle pohledu a vulgární slovo „srát“ nahraďte souslovím „ nevycházet z údivu a bavit se.“
Jitka Caklová
A o tom to je, že každý jsme štěstí svého strůjcem :-) :-) :-)
Antonín Nebuželský
To ne, ale tou prezentací. Příliš to dáváte "do placu". Zase, když se člověk nepochválí sám... :-)
Jitka Caklová
Pane Nebuželský 06:51, to jako chcete říci/napsat, že Vás svým přístupem ke zdravému životnímu stylu, který nese své ovoce, také "seru", jako pana Vrbu? :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%