Všechny fotografie: Marie Měchurová
Toskánsko - den 2. - historická města LUCCA a VOLTERRA
6. 5. 2023Druhý den našeho pobytu v Toskánsku, po skromnější italské snídani v kempu, jsme vyrazili autobusem vstříc dalším zážitkům. Tentokrát nás čekala prohlídka historického opevněného města Lucca a romantického městečka v horách - Volterry.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
8.5.2023 07:19
Maruško i váš druhý den jsi nádherně popsala a doplnila fotkami. Nádhera.
Blanka Lazarová
6.5.2023 17:45
Marie, moc pěkně vybraná místa. Určitě by se mi tam líbilo. Pěkná dokumentace. Díky. :-)
František Matoušek
6.5.2023 16:44
Díky za pěkný cestopis. Jelikož se tam už asi nevypravím vzal jsem za vděk váš popis i hezké fotografie. Ještě jednou díky. Moc se mi tam s vámi líbilo.
Zuzana Pivcová
6.5.2023 13:49
Ano, cesta Toskánskem se mi také moc líbila a hezké fotky mi ho připomněly, i když zrovna v těchto městech jsem nebyla, děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA