Všechny fotografie: Marie Měchurová
Toskánsko - sen každého fotografa. Den první: Pisa
4. 5. 2023Toskánsko je kraj ve středu Itálie. Je názýváno kulturním srdcem této krásné země a je synonymem pro krásu, harmonii a pohodu. Oplývá jak nádhernou přírodou, tak uměním a dobrým vínem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
6.5.2023 16:53
Beru to z opačného konce. Nejprve jsem přečetl a prohlédl vaše pokračování "2" a nadchlo mě tak, že jsem honem spěchal hledat začátek. Rád jsem se s vámi prošel , pokoukal a sbíhali se mě sliny na tu roládu. Díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.5.2023 21:30
Jednou jsem na jedné z poznávaček navštívila Florencii a bylo to moc pěkné. Dík za pěkné fotky.
Jan Zelenka
5.5.2023 20:13
Moc pěkné. Toskánsko je moc pěkný kraj, přímo nabitý památkami. Moc ho neznám, byli jsme jen ve Florencii.
Alena Švancarová
4.5.2023 19:27
Fotky jsou moc hezké,ráda jsem si je prohlédla,nikdy jsem tam nebyla.
Zuzana Pivcová
4.5.2023 14:46
Byli jsme tam kdysi na zájezdu s kolegy z Historického ústavu Armády ČR. Do Pisy jsme přijeli k večeru unaveni a pak jsme seděli mezi spoustou turistů na trávníku a dívali se na věž. Vím, že jsem byla zpočátku dost zklamaná z věže, která stojí na trávě, kolem ní je drátěný plot a nesmí se k ní přiblížit. Alespoň tak to bylo tehdy v roce 1994. Mnohem víc mě zaujaly další stavby, o kterých Maruška píše. Pak už jsem tu věž přijala. Ale města jako třeba Florencie nebo Siena se mi líbila daleko víc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA