Všechny fotografie: Anna Čípová
Bonsaje
27. 4. 2023Každý asi ví, že bonsaje jsou miniaturní stromy pěstované v miskách a tvarovány tak, aby navozovaly iluzi starého stromu. Ale co vše musí provádět pěstitel, vám přiblížím. Manžel pěstoval bonsaje čtyřicet roků, a tak si troufnu říct, že vím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Heulerová
27.4.2023 18:44
Aničko, moc krásný bonsajky.... taky je mám moc ráda..... krásně nafocený...díky!!!
Jana Jurečková
27.4.2023 18:30
Krásné fotky, děkuji za ně. Já se letos na Flóru nedostala, ale tu příští si nenechám ujít.
Martina Růžičková
27.4.2023 17:50
Bonsaje a trpělivost jejich pěstitelů moc obdivuji. Letos jsem byla poprvé na Floře Olomouc a výstava bonsají se mi z ní líbila nejvíc. Obdivuji fotky, mně se tam focení příliš nedařilo. Bonsaj na fotce č. 11 mě přímo okouzlila. :-)
Blanka Lazarová
27.4.2023 16:13
Bonsaje se mi líbí, ale do pěstování bych se nedala. Možná si nějakou koupím. Díky za prohlídku. :-)
Daniela Řeřichová
27.4.2023 14:53
Aničko, pěstování bonsají je krásný koníček. Na Floře vždy obdivuji tyto ušlechtilé rostliny a děkuji za jejich výběr.
Naděžda Špásová
27.4.2023 14:23
Když u nás ještě bydlela dcera, tak jsme jednu měli, jsou to krásné rostliny, nebo spíš stromečky. Tvoje fotky to dokazují.
Anna Potůčková
27.4.2023 12:39
Aničko nádherné snímky se Ti podařilo nafotit. Jsou všechny moc hezké.
Marie Seitlová
27.4.2023 12:18
Aničko krásně se ti podařilo nafotit krásky na Flóře. A co doma, pokračuješ v zálibě manžela?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA