Zpravodaj Českého rozhlasu Štěpán Macháček. FOTO: Karel Bělohlavý
Čeští senioři objevili kouzlo Egypta, pořizují si tam na penzi nemovitosti
24. 4. 2023Slunce, moře, pohoda a levné potraviny i léky. To jsou hlavní důvody, proč se čeští senioři stěhují na větší část roku do Egypta. "Nejoblíběnější destinací je Hurgháda, předevšíím díky dobrému dopravnímu spojení," potvrzuje zpravodaj Českého rozhlasu Štěpán Macháček.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
26.4.2023 18:32
To jsem měla raději koupit nemovitost v Albánii. Kdyby jen tam nebyla ta zemětřesení! :-D
Elena Valeriánová
25.4.2023 18:02
Kdyby tam létali pečení holubi přímo do h.u.b.y nejela bych tam natož si tam koupit nemovitost. To není moje srdeční záležitost. A o tom to je, pane TN.
Jitka Caklová
25.4.2023 14:16
Slunce v Duši mám ve svém milovaném Česku a kvůli topeni se do Egypta, ani nikam jinam, harcovat určitě nebudu.
Marie Faldynová
25.4.2023 14:03
Mě se líbí v Čechách. Opravdu nevím, co by mne přivedlo k tomu odstěhovat se zrovna do Egypta.
Tomáš Nápravník
25.4.2023 11:23
Děkuji za fundovaný článek, člověka, který ví. A ti kteří píšete, kde na to vzít...v Egyptě je výrazně levněji nez v předraženém Česku, nemusíte topit...a především slunce v duši.
Tomáš
Jarmila Komberec Jakubcová
25.4.2023 10:06
Jak jsem se již zmínila Egypt jsem navštívila několikrát a vždy jsem byla ubytována v rezortu, kde vše probíhá v režimu all inclusive. Vždy jsem tam byla jen na týdenním pobytu a stačilo mi to. I ráji lze žít jen omezenou dobu.
Jan Zelenka
25.4.2023 09:15
Po ničem jiném netoužím, než si koupit barák v Egyptě. Současný Egypt nemusím. Fascinuje mě jejich starověká civilizace. Jinak, zcela zbytečný článek.
Jaroslav Drajsajtl
24.4.2023 18:27
Proboha přestaňte pořád vrtat do důchodců a závidět jim. Celý život jsme poctivě pracovali, bez toho bychom ten důchod neměli! Vy mladší už budete mít lepší podmínky, bude stačit, když odpracujete kratší dobu a důchod dostanete také a můžete si koupit barák třeba na Bahamách.
Hana Kišová
24.4.2023 16:45
Je to krásné v Egyptě opravdu ráda bych chtěla poznat českého penzistu jak si kupuje nemovitost to asi ne, jedině ten co vyhrál ve sportce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA