Všechny fotografie: Anna Potůčková
Království barev na jarní výstavě květin "Flora Olomouc 2023"
23. 4. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
27.4.2023 17:35
Na výstavě Flora Olomouc jsem byla několikrát jako dítě s rodiči v rámci podnikového zájezdu. Už tehdy jsem dokázala vnímat takovou barevnou nádheru a jsem ráda, že jsem si ji i nyní prostřednictvím Vašich krásných fotografií mohla připomenout.
Alena Tollarová
25.4.2023 08:00
To je barevné krásy! Věřím, že útoku na peněženky se nedá odolat. Ať se kytičkám u Tebe doma daří.
Alena Vávrová
25.4.2023 00:36
Náádhera! Je to už moc dávno, co jsme na Floře také několikrát byli za dcerou, studentkou SZTŠ, obor zahradnice. Taky bych tam asi nechala majlant.
Dana Puchalská
24.4.2023 17:44
Aničko,děkuju za krásu kterou jsi nám představila. Škoda,že nelze poslat i vůně. To by se nám všem určitě zatočila hlava .
Marie Ženatová
24.4.2023 06:05
Milá Aničko, moc děkuji za skvělou reportáž a nádherné fotografie*. Já jsem tam byla se zahrádkaři z Boskovic autobusem v pátek, takže jsme si všichni tu kouzelnou atmosféru Jarní Flory v Oloumoci také ohromně užili. Také jsem si něco nafotila, ale můj foťáček už není tak kvalitní, takže jsem doma musela mnohé fotečky vymazat. Chtěla jsem také něco napsat - ale tvoje reportáž Aničko mne také předběhla a nemá chybičku - vystihla jsi všechno dokonale* ♥ ♥ ♥ Díky moc*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA