Nové věci jsou pro mě výzvy, jejich zdolávání mě prostě baví, říká sedmdesátiletá Vladislava Dejmková
Aktivní seniorka Vladislava Dejmková. FOTO: archiv V. Dejmkové

Nové věci jsou pro mě výzvy, jejich zdolávání mě prostě baví, říká sedmdesátiletá Vladislava Dejmková

21. 4. 2023

Ani po dosažení důchodového věku nepřestala chodit do práce. Jen si před šesti lety zkrátila úvazek, aby měla více času na vnoučata a koníčky. A těch je tolik, že by je nestíhal člověk mladší o čtyřicet let. Má svůj vlastní web, píše povídky, chodí na kurzy angličtiny, zahradničí, fotografuje.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 50 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Skvělé.
Marie Faldynová
Povzbuzující rozhovor. Je toho tolik, co můžeme, takže proč si kazit náladu tím, co nemůžeme. Přeji paní Vlaďce i nám, aby jí její chuť do života ještě dlouho vydržela.
Zdenka Soukupová
Vlaďko, Honzo, díky za krásně inspirující rozhovor.
Eliška Murasová
Vlaďko, opravdu žasnu nad tím, co všechno stihneš a snažíš se dovést k dokonalostí. A daří se ti to. Přeji hodně zdraví a sil k dělání všeho, co tě baví.
Květuše Pinkasová
Další obdivuhodná jednička Vladěnka na i60 ♥ Přeji hlavně pevné zdraví a elánový život ♥ Rozhovory se mi líbí ♥
Svatava Páleníková
Klobouk dolů, co vy všechno stihnete. Přeji stále pevné zdraví a ještě spousty zajíímavých aktivit.
Lenka Kočandrlová
Tak by to mělo být,celý život dychtit po nových informacích a zážitcích,dělat,co nás baví a užívat si život. Napadlo mě,jako možná blbý vtípek,dát rozhovor s někým,kdo nedělá nic,nebaví ho téměř nic, válí se celý den u TV, zajímají ho leda přízemnosti typu jídlo,pití a dejme tomu chodí se psem ven.....aspoň.
Martina Růžičková
Vlaďko, šíře tvých aktivit je opravdu obdivuhodná. Ať se ti stále daří a práce i koníčky ti přinášejí plno radosti. Panu Raškovi děkuji za zajímavý rozhovor. :-)
Marie Seitlová
Vlaďko, obdivuji tvůj elán. A rozhovor je velmi zajímavý, je vidět, že na i60 je spoustu zajímavých a velmi aktivních seniorů. Ráda čtu o Martě, velmi přínosné jsou i články o mobilu a kuchařské. Děkuji za rozhovor a že o tobě toho vím zase více.
Libuše Heulerová
Vlaďko, já Ti fadím...jen tak dál....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%