Ilustrační foto: Pexels
Žít s partnerem naplno nebo jen tehdy, když se mi to hodí
22. 4. 2023Prosím pěkně hned na začátku a na konci to i zdůrazňuji, že je to pouze můj názor. Proč o tom píši? Pozoruji to u svých kamarádů. Žijeme v době, kdy singlů přibývá a manželství řídne.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
25.4.2023 08:06
"Taková je dnes doba." To je sice pravda, ale každý žije "dobu" takovou, jakou si ji udělá. Každý by si měl hledět, co má na svém talíři a nepobuřovat tím, co mají na talíři druzí.
Jitka Caklová
25.4.2023 07:55
Pane Dostale, dobrý. Úzkoprsost není moje parketa, mám raději lidskost. Když někdo káže vodu a pije víno, tak samozřejmě odlišný názor je nepřítel.
Jiří Dostal
25.4.2023 02:16
:-) Tak dobře, beru to zpět, i střevní průvan amanta může milence rajsky znít a vonět, o prosebném žmuntrání do ouška "Mařenko, prdni, já to rád čuchám", ani nemluvě :-)
Ludmila Černá
24.4.2023 20:37
Rozumím vám. Co člověk, to názor. Každý má svou zkušenost. Pokud má někdo potřebu druhého napadat jen proto, že má jiný názor, měl by se nad sebou zamyslet. Proč asi?
Jana Jurečková
24.4.2023 17:13
Pane Berka, znovu jsem si přečetla Váš článek a moc se mi líbí. Taková je dnes doba. Koukla jsem na komentáře a jsem v šoku. Pan Dostál se nepěkně vyjádřil. Nevím, jak si to mohl dovolit...
Jiří Dostal
24.4.2023 14:53
:-) :-) Pane Berka, vždyť jste to snad ani nepsal vy, v zásadě reaguji na text a dávám velkorysou šanci zkratkou, kdy se nerozepisuji a autor může zdrhnout, ale lépe než vy... :-)
Jana Šenbergerová
24.4.2023 13:53
Jsme každý jiný, potkali jsme se ve "stáří", já starší a on pesimista každým coulem. Nastěhoval se ke mně, i když nemusel a já mu vnesla do života chaos, zatímco on do mého řád. Jsme spolu "na hromádce" třináctý rok a oba jsme za to vděčni. Do bodoucna nic na tom nehodláme měnit, dokud nás smrt nerozdělí. Tak jsme se rozhodli, ještě než jsme se potkali mimo internet. To je moje zkušenost.
Jindřich Berka
24.4.2023 12:41
Pane Dostál,
když vám to nelíbí, tak mé články nečtěte. Já také vaše nestuduji, nehodnotím ani mě vaše výtvory nezajímají. Asi vás něco trápí, že plivete kolem sebe jed. Já tady někdy sleduji i závist. Myslel jsem si, že čím je člověk starší, tím bude moudřejší. Bohužel ve stáří naše špatné vlastnosti vylézají z děr jako myši. Já se naopak snažím žít pozitivně a lidem přeji. Já vašim cizím slovům rozumím, nemusím si brát slovník, ale obyčejné lidi tím nenadchnete. Přeji vám mnoho zdraví a spokojenosti i když vám nejsem sympatický. Jindra
Jitka Caklová
24.4.2023 11:02
Lepší mladý vyčůránek, kterému jde jen o jedno, než starý, kterému o to jedno nejde a potřebuje jen poskoka :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA