Ilustrační foto: Pixabay
Čas zkracování
16. 4. 2023„Babičko, nezdá se ti, že jsou ty tyčinky čím dál menší,“ poznamenal vnuk, který pohmatem zkoumal zabalenou mléčnou tyčinku. Zatáhl za růžek nafouknutého obalu, ten s tichoučkým povzdechem splasknul jako bublina a vydal mini sladkost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Pavlína Vavříková
17.4.2023 21:57
Snižování obsahu všech možných produktů je nešvar, který se děje (nejen v Česku) už řadu let. Výrobci tak konají na přání obchodních řetězců. Osobně považuji jejich zisky za přemrštěné. A zkracování životnosti přístrojů, to je opravdu nehoráznost. Pěkně jste to napsala.
Jana Šenbergerová
17.4.2023 12:19
Hezká ukázka toho, že i článek o smutných skutečnostech může vyvolat úsměv na tváři.
Soňa Prachfeldová
16.4.2023 20:57
Ještě že se budou krátit dny až na sklonku léta. Pekař peče housky, uštipuje kousky. A rohlíky se také zmenšují , je to v módě.
Lenka Tůmová
16.4.2023 19:22
Kočičí kapsičky mívaly 100 gramů, zkusím ji přemluvit, že se musí spokojit s těmi 80g respektive 60g, když je to za stejné peníze. Nedávno jsem si koupila po delší době zmrzlinu, takový ten cuc na kládě v čokoládě. Když jsem ji vybalila, překvapilo mne, jak byla mrňavá. Ale zase mne hřeje u srdce, že výrobce pečuje o mé zdraví, abych nesnědla mnoho sladkého a tučného.
Věra Ježková
16.4.2023 19:21
Babička říkávala, že roste do země. Já to u sebe podle kalhot nepoznám.
Zuzana Pivcová
16.4.2023 18:20
Já jsem si také dala k notebooku prodlouženou záruku na 5 let. Doma jsem zjistila, že notebook nemá přípoj na můj pevný kabelový internet. Tak nějakou rozdvojku, pardon, technické pojmy neznám, ale znalec jistě rozumí. Šla jsem k nějakému opraváři, což jsem neměla. Ten to přehodil, tím pádem notebook nebyl v původním stavu a má pětiletá záruka ztratila platnost druhý den. :-D
Ladislava Mikendova
16.4.2023 17:23
Vrchol je,když si koupíte nový spotřebič a prodejce se vás snaží přemluvit,abyste si tzv.připojistili prodlouženou záruku .Vlastně tak připouští,že víc jak zákonnou záruční dobu v provozu nevydrží .Já jsem si takto připojistila notebook.Mělo to háček,pojišťovna u které byl pojištěn vůbec nereagovala,nachází se v Belgii. Tak jsem prodejci jen tak darovala 1600,-Kč.
Alena Velková
16.4.2023 17:18
Naprosto přesné...například mě se rozpadly všechny plastové části notebooku přesně po uplynutí záruky, do oprav jsem investovala nemalé částky, ale opravené plasty se rozpadly do dalšího půl roku, ale na ně už žádná záruka nebyla...tomu člověk neuvěří...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA