Evangelický kostel v Křížlicích, FOTO: M. Richterová
Ze zajímavostí krkonošské obce Křížlice
16. 4. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
17.4.2023 21:30
Děkuji za hezké vyprávění o historii malebného kostelíku i o zajímavé stezce s obrazy Františka Kavána. Krkonoše mám moc ráda, ale tento kout neznám. Fotky se navzdory dešti povedly. Moc se mi líbí ta první s cestou. :-)
Miloslava Richterová
17.4.2023 18:16
Děkuji vám všem a jak píše Sonička, krás je kolem nás mnoho, ale to je přece dobře, že ? :-)
Zuzana Pivcová
17.4.2023 15:10
Bydleli jsme v Podkrkonoší. Tohle je na mě už moc do hor. O to víc děkuji za informaci.
Soňa Prachfeldová
17.4.2023 12:22
Miluji atmosféru starých kostelů a památek. Obdivuji stavitelský um, co vše si tyto kostely a kostelíčky musí pamatovat, čím vším krajina a lidé v ní prošli. Tuto krajinu bych také ráda více poznala. Naposledy jsem byla v Jilemnici, krasný zámek a Zvědavá ulička. Ale těch nádher je tak mnoho, to by člověk musel být poutníkem, jen chodit, dívat se. Díky Mílo, zase jeden krásný kus histori a ještě lepší je, že to kolem žije.
Miloslava Richterová
17.4.2023 10:41
Děkuji čtenářům za přečtení i za vaše odpovědi. Vlaďko, však jsem si taky na tebe vzpomněla :-)
Jitka Hašková
17.4.2023 09:44
Děkuji za hezký článek. I když jsem jezdila do Krkonoš hodně, tak tento krásný kout neznám.
Alena Vávrová
16.4.2023 22:01
Také mám ráda naše hory Krkonoše a na Benecku jsme bývali velmi často na podnikové rekreaci. Na Žalý jsme vyšli na rozhlednu, ale Křížlice nepamatuji.
Taťana Veselá
16.4.2023 20:24
Krkonoše miluji, na Benecku jsme byli kdysi na putovní dovolené. Křížlice neznám, děkuji za tip :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA