FOTO: Z archivu Marie Ženatové
Vzpomínka na letní den
15. 4. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
17.4.2023 12:28
Tak to byl strach oprávněný. Nesnáším psy na řetězu, ale v tomhle případě to bylo štěstí. Že mám psy ráda, ale které neznám, nenavazuji kontakt. Fatálních zranění je docela hodně a někdy končí i tragicky.
Taťana Veselá
17.4.2023 08:07
Dokážu si to docela živě představit, nechtěla bych být ve vaší kůži. Mám naopak veselou příhodu se sousedovic psem, jak pes prohnal svého páníčka ;-) Paní Margito, to nemá chybu :-)))))
Marie Faldynová
15.4.2023 22:33
Já jsem jednou takhle cizímu psovi vysvětlovala třesoucím hlasem, že je hodnej pejsek. Přesně jako v té povídce od Haška. Majitelé chrněli ve stanu, pes běhal kolem, já se vybála, ale doga mi nic neudělala. Je to 50 let, ale pamatuju si to dodnes :-))
Blanka Lazarová
15.4.2023 21:11
Marie, pěkný příběh. A Margito, váš příspěvek mě dost pobavil. Máte ode mne *****
Margita Melegova
15.4.2023 21:04
Po jedne spolecenske akci zustali manzelovi kolegove jak opareni kdyz jim sdelil, ze dnes v noci bude spat v praci protoze nas pes ho nepusti domu kdyz z neho uciti alkohol. Po predesle zkusenosti z podobne oslavy stal do rana u odemcenych dveri a pes na neho cenil zuby a vrcel, dokonce ani moje malickost s tim nic nesvedla, ale dopadlo to dobre pes svoje jednani nezmenil, manzel na oslavach presedlal na limonady a klid a pohoda v dome byla zachovana.
Zuzana Pivcová
15.4.2023 15:50
Maruško, my jsme před mnoha lety měly hodnou fenku Lesanu. Jednou za mnou přijela kamarádka, ale já jsem byla v obchodě. Fena Majku prohnala a ta před ní vylezla na plot. Bylo to legrační, přijít domů a najít kamarádku na plotě. Ale v její kůži bych být nechtěla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA