FEJETON: Baleníčko, balení
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Baleníčko, balení

9. 4. 2023

Poslouchat rozhovory cizích lidí je neslušné, ale přiznávám, že mě to docela baví. Hlavně v prostředcích hromadné dopravy. Tentokrát si v autobusu dvě dámy sdělovaly, že teda ta Miluška chodí s tím Frantou, protož ten Franta nic neponechal náhodě a všechny její další nápadníky zmlátil.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5.1 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Jo, baleníčko... Po základce šel jeden spolužák, taková tichá voda, na střední vojenskou školu . Myslím, že byla tenkrát až v Žilině. V životě by mě nenapadlo, že má zájem taky o holky. A on jo, a přímo o mě. Napsal mi z té daleké Žiliny zamilovaný dopis a současně psal taky rodičům. Jenže do obálky pro rodiče dal dopis pro mě a do mé obálky dopis pro rodiče. Když jsem ho četla, vůbec jsem nechápala, o co jde. Ale jeho rodiče pochopili a dopis mi předali. Jenže já v té době byla zamilovaná jinde. Dopis mám dodneška schovaný a se spolužákem jsme dobří přátelé.
Helena Štěpánková
Vy jste číslo :-). Balící technologie. Vtipné
Zuzana Pivcová
Moc jste mě pobavil. Já, když se mi v mládí někdo líbil, jsem byla ochotná jít i na utkání pražské Bohemky nebo na dostihy do Chuchle, případně předstírat, že pro mě není nic příjemnějšího než plavat sem a tam v budějovickém bazénu 50 metrů sem a tam. :-D
Dana Kolářová
:-)
Blanka Lazarová
Zase jste mi zlepšil náladu, díky. :-)
Jana Šenbergerová
Vaše fejetony nezklamou. :-)
Alena Švancarová
Naprosto perfektní,hodně jste mě pobavil.Hlášky manželek, co se seznámily na inzerát, jsou vtipné.
Lydie Jakubcová
Super co vsechno chlapi vymysli...a funguje to!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%